Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 16 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

6 redenen waarom je elk jaar je verjaardag zou moeten vieren (dus geen excuses meer)

Elk jaar twee weken voor je verjaardag slaat steevast de twijfel toe: ga ik het wel of niet vieren? Er is een duidelijke tweedeling te zien in de samenleving tussen enerzijds jarigen die enorm uitpakken en anderzijds jarigen die hun verjaardag een dag vinden zoals elke andere dag. Maar goed, je geboortedag is reden genoeg om dit jaar toch écht een feestje te geven.

Twijfel je nog? Laat ons je overhalen en je verjaardag gaat dik vet gevierd worden.

Redenen om je verjaardag te vieren

Denk er nog maar eens goed over na.

1. Het is je verjaardag

En dat zegt eigenlijk al genoeg. Op deze dag werd je ooit geboren en maakte je je ouders gelukkiger dan ooit. Je hebt weer 365 dagen achter de rug en dat mag gevierd worden. Het is toch van de gekke om niet te proosten op een waanzinnig mooi en gezond nieuw levensjaar?!

2. Je krijgt cadeaus

Uhm do we need to say more? Op je verjaardag krijg je cadeautjes en wat is er nou leuker dan cadeaupapier openscheuren en verrast worden met cadeautjes van je vriendinnen en familie?

3. Je geliefden komen langs

Als je je verjaardag viert (en tijdig de uitnodigingen uit de deur doet) kan je verwachten dat al je geliefden op de stoep staan als het zover is. Beter kan de dag eigenlijk niet worden.

4. Bij een verjaardag hoort taart

Naast cadeaus is een verjaardag niet compleet zonder taart. Als je het niet viert, heb je sneller de neiging het gebak ook links te laten staan. Maar da’s natuurlijk helemaal niet nodig want taart is heerlijk.

5. Een reden om te proosten

Dat jij een jaar ouder bent geworden is natuurlijk reden genoeg om een lekker flesje champagne open te trekken. Cheers!

6. De voorpret

Als je besluit je verjaardag te vieren (liefst met een knalfeest) komt daar ook nog eens alle voorpret bij kijken. Van het doen van de inkopen (vergeet even de prijs voor al het bier) met je beste vriendin tot het aankleden van je huis. Vét leuk toch?!

Deze 8 fancy shotjes mogen niet op jouw feestje ontbreken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.