Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 18 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

One Directon-fans in shock door ‘nieuw’ gezicht Liam Payne

De 29-jarige Liam Payne is voormalig lid van de Britse boyband One Direction en hij was afgelopen week dan ook aanwezig op de première van van oud-collega Louis Tomlinson om hem te supporten. De documentaire over Louis ‘All Those Voices’ is namelijk uit en natuurlijk steunt hij zijn bandmaatje. Toch was dat niet het gesprek van de dag, het gezicht van Liam viel vooral op. Want.. wat is daar gebeurd? Fans verdenken hem ervan een buccal fat removal te hebben gehad. Dus dat er vet uit je gezicht wordt weggehaald zodat je jukbeenderen en kaak nog meer opvallen.

Liam Payne en zijn nieuwe opvallende kaaklijn

De vraag is wat hij precies gedaan heeft, maar het is wel opvallend dat de zanger toch gevallen is voor plastische chirurgie. ‘Still can’t believe Liam Payne got buccal fat removal,’ reageert een fan. Een cosmetisch arts vertelt aan Daily Mail dat het ook nog zo zou kunnen dat hij een extra filler in zijn kaaklijn heeft laten zetten om die nog meer op te laten vallen.

Dat ze zanger moeite had met zijn ‘bollere’ gezicht, dat heeft hij al eerder toegegeven. Hij voelde zich opgeblazen na een wilde ‘booze and pills’-periode. “My face was 10 times bigger than it is now. The problem was, the best way to secure us was to lock us in our rooms, and what is in the room? A mini-bar.”

Anyway, bekijk de verschillen hieronder. De eerste foto komt uit 2021 en de andere foto is afgelopen week gemaakt..

Liam Payne
Photo by Shutterstock (12530922bi)Liam Payne – oktober 2021
Liam Payne
Brett D. Cove – maart 2023

De mannen zijn lekker bezig

Niet alleen Harry Styles heeft inmiddels een booming solo-carrière, ook de andere mannen zijn goed bezig. Louis brengt dus een eigen docu uit en Niall Horan staat op dit moment in de hitlijsten met zijn nieuwe nummer Heaven.

Kijk en geniet – Het kapsel van Harry Styles door de jaren heen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.