Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 14 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Bingewatchen maar – Deze nieuwe films en series verschijnen binnenkort op Netflix

Op het gebied van entertainment begon het jaar goed. We zijn zo gek op Bridgerton en The Queen’s Gambit dat we het allemaal nog een keer  kunnen bingewatchen. Toch heeft Netflix al een waar feest van shows en films op de agenda staan ​​die ons zeker door de komende tijd zullen helpen, want er verschijnen binnenkort weer een hoop nieuwe films en series.

We kunnen weer genoeg op ons lijstje zetten. Pak de popcorn er maar vast bij en kies je favorieten uit.

Deze nieuwe films en series verschijnen binnenkort op Netflix

Het kan behoorlijk frustrerend zijn als het gevoel hebt dat je heel Netflix hebt uitgekeken. Ben je al in het zwarte Netflix-gat gevallen? Weet je niet meer wat je moet kijken? Dan ben je hier aan het juiste adres, want we vertellen je precies wat er op Netflix verschijnt binnenkort. Ben jij er klaar voor?

1. The Night Stalker: The Hunt For A Serial Killer

Voor de thriller liefhebbers onder ons die te snel The Ripper hebben afgekeken: er staat al een nieuwe documentaire op Netflix waar je ook mee zoet bent. Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer is de nieuwe true crime-serie op Netflix gaat over de jacht op een seriemoordenaar. Tijd om onder een dekentje op de bank te gaan zitten. Het liefst overdag, met de deuren dicht.

2. The White Tiger – 22 januari

Priyanka Chopra Jonas speelt in de hoofdrol van deze nieuwe film die gebaseerd is op de gelijknamige New York Times bestseller. De film neemt het klassensysteem van India onder de loep door het leven van Balram Halwai (Adarsh Gourav) te volgen. Hij is de zoon van een riksja chauffeur en wordt geconfronteerd met de corrupte hogere klassen. Hij besluit om hier iets aan te veranderen. Vanaf 22 januari te zien op Netflix.

3. Riverdale: Seizoen 5 – 21 januari

We weten dat er in seizoen vijf een hoop gaat veranderen, zo gaat de serie bijvoorbeeld zeven jaar vooruit in de tijd. Dit gaat zorgen voor een verassende verhaallijn én nieuwe gezichten. In de trailer van Netflix zien we hoe Archie, Jughead, Veronica en Betty opnieuw moeten dealen met een psycho die enge filmpjes maakt van échte gebeurtenissen. Wij kunnen niet wachten.

4. Malcolm & Marie – 5 februari

Zendaya en John David Washington spelen de hoofdrollen in Malcolm & Marie. Washington speelt een filmmaker en Zendaya speelt zijn vriendin. De film toont een avond na een première waarbij het koppel onderweg naar huis praat over vorige liefdesaffaires. Het gesprek loopt uit in een discussie die hun relatie op het spel zet. Euphoria-maker Sam Levinson is de regisseur en koos ervoor om de film in zwart-wit te schieten.

5. The Dig – 29 januari

Het verhaal van The Dig is gebaseerd op de gelijknamige en waargebeurde roman van schrijver John Preston. De film volgt een weduwe, gespeeld door Carey Mulliga, die een archeoloog (Ralph Fiennes) inschakelt om een grote grafheuvel op haar terrein te komen onderzoeken. Deze romantische drama op Netflix wil je niet missen.

6. Fate: The Winx Saga – 22 januari

Ken je de animatieserie Winx Club nog? Netflix komt met een live-action versie Fate: The Winx Saga. Het verhaal gaat over vijf feeën die op het magische internaat Alfea in de ‘Otherworld’ leren hoe ze hun krachten kunnen beheersen. Ondertussen ontdekken ze ook nog eens hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen.

7. Pieces of a Woman

Pieces of a Woman volgt het hartverscheurende verhaal van regisseur Kornél Mundruczó en zijn vrouw scenariste Kata Webér. Het stel verloor tijdens hun huwelijk een kind, maar praatten er niet over. Na de miskraam pakten ze het leven alweer snel op. Het aangrijpende verhaal is al te streamen op Netflix.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.