Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 13 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian verbreekt stilte op Instagram met nieuwe bronde haarkleur

Kim Kardashian is na een korte stilte op Instagram weer terug met, jawel, een selfie. Na het nieuws over haar aanstaande scheiding nam Kim een break van social media en postte ze geen foto’s meer op Instagram. Haar nieuwe bronde haarkleur is genoeg reden om die stilte te verbreken.

En je weet wat ze zeggen: a change of hair, is a change of life.

Kim Kardashian heeft bronde haarkleur

Dit geldt misschien niet voor de Kardashian-Jenners, want de dames uit de familie veranderen hun kapsel bijna dagelijks. Van cherryrood tot platinumblond en van extensions tot een bob. Ook Kim Kardashian is niet vies van verschillende kapsels, in het afgelopen jaar had ze een donkere balayage, dip-dye, beach blonde en een 90s-kapsel. En hoewel we dus niet opkijken van een nieuwe haarkleur, zit er achter deze bronde haarkleur een sentimentele betekenis.

Na ruim twee weken radiostilte begon Kim Kardashian gisteren weer met het posten van foto’s. Ook haar eerste selfie na de scheidingsgeruchten was een feit. In de selfie draagt ze een halfhoge paardenstaart en een nieuwe bronde haarkleur. Ze combineert haar look met een nude lipkleur, aangezette wenkbrauwen en een winged eyeliner. In de caption schrijft ze, “11:11 💫🤷🏻‍♀️”, dat refereert naar een geluksgetal.

Chris Appleton

De nieuwe haarkleur van Kim Kardashian is het werk van Chris Appleton, haar vaste hairstylist. Hij repost de foto met de caption, “lighter bronde over Christmas, secret to keeping it cool is adding the darker base at the root. 💫”. En eerlijk is eerlijk: wij zijn lichtelijk obsessed met bronde. Het is de perfecte kleur als je van een donkere naar lichte haarkleur gaat en houdt je haar gezond.

Fans zijn natuurlijk enthousiast onder de post van Kim Kardashian. Zus Kylie Jenner reageert, “cutie” en haar BFF Stassie schrijft, “so cute !!!!”. Andere reacties zijn, “FAV hair! 🔥🔥🔥” en, “The cutest 💕” Het is duidelijk dat Kim scoort met haar nieuwe haarkleur.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.