Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Entertainment 22 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

Bingen vanavond! Het nieuwe seizoen van The Kardashians staat vanaf vandaag online

Het is nog maar een paar maanden geleden dat het eerste seizoen van The Kardashians op Disney+ verscheen, maar er is in de tussentijd genoeg gebeurd. Verlovingen, nieuwe baby’s, scheidingen en ofcourse Kim’s breakup met Pete Davidson om er maar een paar events te noemen. Vanaf vandaag krijgen we opnieuw een kijkje in het leven van de wereldberoemde Kardashian familie. En in dit artikel vertellen we je alles wat wij weten over het nieuwe seizoen van de iconische realityshow.

Krijgen we eindelijk Pete Davidson te zien?

Het tweede seizoen van The Kardashians staat vandaag online

Seizoen twee van The Kardashians is vanaf 22 september 2022 te zien op Disney+. Voor de aankomende tien weken komt er elke donderdag een nieuwe aflevering online te staan.

The Kardashians seizoen 2

Wie gaan we zien?

The Kardashians is natuurlijk niets zonder Kim, Khloé, Kourtney, Kylie, Kendall en Kris. Als we naar de trailer kijken ziet het ernaar uit dat Kylie en Kendall dit seizoen meer te zien zijn dan in het vorige. Maar naast de main characters is er natuurlijk altijd plek voor meer mensen.

Iemand die iedereen wil zien is natuurlijk Pete Davidson en het is bevestigd dat hij er dit seizoen ook echt bij is. Pete was namelijk na het stoppen met SNL vaker in L.A. te vinden voor zijn acteer en stand-up carrière.

Naast Kim’s (ex-)boyfriend Pete is natuurlijk ook Kourtney’s husband Travis Barker van de partij. In het eerste seizoen was hij al aardig vaak te zien, maar nu hij getrouwd is met Kourtney gaan we hem meer zien. Als laatste is er ook nog Scott Disick, de vader van Kourtney’s kinderen.

Wat gaat er allemaal gebeuren in het tweede seizoen?

 

Er is nooit een dag in het leven van The Kardashians waar niets gebeurt, er is dus ook genoeg juice om over te praten. Sinds het filmen van het eerste seizoen zijn Kourtney en Travis getrouwd en hebben ze moeite met het verwekken van een kind. In de trailer konden we al zien dat we een kijkje nemen bij de fitting van haar trouwjurk. Verder de kans is groot dat we mee worden genomen in de fertility treatment journey.

Ook krijgen we een diepere kijk in Kim’s messy divorce met Ye. Terwijl Kim in het verleden erg voorzichtig is geweest met wat er gefilmd wordt van haar leven, helemaal als het ging om Kanye’s mentale gezondheid, wordt het in dit seizoen erg moeilijk om er niet over te praten.

Khloe doet een poging om haar leven weer op te bouwen. In het eerste seizoen werd namelijk onthuld dat haar on/off boyfriend Tristan niet alleen was vreemd gegaan., maar de vrouw ook nog eens zwanger had gemaakt. In de finale van seizoen een belooft Khloe bij hem weg te gaan om zich volledig te concentreren op haar dochter True. We weten alleen dat dit nog moeilijk gaat worden, aangezien er tijdens het filmen onthuld werd dat Khloe en Tristan al een andere baby verwachtten via een draagmoeder.

Wij kunnen niet wachten om die eerste aflevering te kijken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.