Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 25 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Zo ontdek je nieuwe culinaire hotspots en betaal je niet de hoofdprijs

Foodies, fijnproevers en avontuurlijke eters opgelet! Er is een manier om razendsnel de nieuwste culinaire hotspots in de stad te ontdekken én ook nog eens minder te betalen voor al het lekkers dat je er scoort. Hoe? Dat leggen we je graag uit.

Een koffietje doen, een drankje drinken of een hapje eten: hoe vaak beland jij toch weer op dezelfde plek? Als je eenmaal je favo’s hebt gevonden, ga je daar bijna automatisch weer naar terug. En dat terwijl er zo veel nieuwe tentjes te ontdekken zijn, zeker in de stad. Je nieuwe culinaire bestie gaat je helpen om die – voor jou – verborgen parels te ontdekken. 

Bestie in je broekzak

Die culy bestie stop je zo in je broekzak; het is namelijk een app met de naam NeoTaste. Gloednieuw en speciaal gemaakt om jouw smaak te verbeteren. Of je nu zin hebt in pizza, pasta of pancakes: je ziet in de app wat de nieuwste en populairste locaties zijn om dat en meer te eten. Het werkt supersimpel: je zoekt een restaurant in de buurt, boekt een tijdvak om gebruik te maken van het kennismakingsaanbod en je laat in het restaurant je aanbieding zien. Voilà!

Dat kennismakingsaanbod zorgt ervoor dat jij profiteert van een hele fijne deal. Denk aan 2 hoofdgerechten voor de prijs van 1 of andere kortingen. Je krijgt zo gemiddeld 16 euro korting per restaurantbezoek. 

Bron: NeoTaste

Foodie fun in heel Europa

Laten we even rekenen. Je betaalt voor een maandelijks opzegbaar abonnement op NeoTaste 6,99 euro. Met een jaarabonnement ben je goedkoper uit, aangezien je dan 3,99 euro per maand betaalt. Je kunt ook een tweejaarlijks abonnement nemen. De kosten zijn dan 2,99 euro per maand. Volgens NeoTaste heb je na twee of drie deals je lidmaatschap er al uit. Dan eet je daarna dus buiten de deur zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt.

Je kunt met je abonnement niet alleen uit eten in je eigen stad, maar ook in andere steden – zelfs in andere landen – waar NeoTaste actief is. Omdat de app vrij nieuw is, komen er continu steden en restaurants bij. Je kunt nu in Nederland al terecht in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Haarlem en vanaf 1 juli in Den Haag en Leiden.

Eind van het jaar zit NeoTaste in de 10-12 grootste Nederlandse steden en moeten er in totaal 75 actieve Europese steden zijn, waaronder Londen, Manchester, Wenen, Berlijn en München. Dus dan kun je op bezoek bij familie en vrienden of tijdens je stedentrips ook daar de foodie uithangen. 

3 maanden gratis

Mocht je nu denken: leuk, maar kunnen die restaurants nog wel kwaliteit leveren als ze mij zo goedkoop een maaltijd bieden? Kan gewoon, want het kost de restaurants niets. Zij krijgen een eerlijke prijs, aldus NeoTaste.

Lid worden? Lezers van NSMBL krijgen nu 3 maanden gratis toegang tot NeoTaste met de code NSMBL3. Enne… we vergeven het je als je na de fijne deals weer teruggaat naar je nieuwe favo culinaire hotspots! 

In samenwerking met NeoTaste

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.