Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 17 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Apple lanceert nieuwe Emoji’s en je wist niet dat je ze nodig had in je leven

Heb jij de nieuwste iOS update 15.4 van Apple al uitgevoerd? Dan is je vast wat bijzonders opgevallen. If not, voer zo snel mogelijk de software-update uit want Apple heeft tientallen nieuwe Emoji’s gelanceerd waarvan je niet wist dat je ze nodig had in je leven.

Totdat je alle nieuwe Emoji’s ziet. Van nieuwe smileys tot zwangere mannen en koraal. De designers van Apple hebben er goed over nagedacht en wij vinden de upgrade ge-wel-dig. De meeste Emoji’s staan bij ons nu al op #1.

Apple lanceert nieuwe Emoji’s

De onderstaande lijst met nieuwe Emoji’s wordt in de nieuwe iOS 15.4 update automatisch toegevoegd aan je Emoji keyboard. Welke is jouw favoriet?

nieuwe emoji
Apple / Emojipedia

Opvallend is de hoeveelheid nieuwe smileys, want iedereen weet: een nieuwe iconische smiley komt er niet zomaar doorheen. Want wat overtreft überhaupt nog de lachende smiley met traantjes? Bij velen nog altijd favoriet.

We zijn in ieder geval groot fan van de twee handjes die samen een hartje vormen, maar zijn wel een beetje in de war van de trol en de glijbaan. Wel leuk om naar je ex te sturen natuurlijk, de trol dan. De discobal daarentegen hadden we altijd al willen hebben en ook de waterlelie is een pareltje. Het glas wijn wat wordt leeggeschonken zal ook wel een plek gaan veroveren in onze meest gebruikte Emoji’s.

Nieuwe iOS update 15.4 van Apple

Apple lanceert in de nieuwe update niet alleen nieuwe Emoji’s, het is ook eindelijk mogelijk je telefoon te ontgrendelen met een mondkapje op. Beter laat dan nooit natuurlijk. Je telefoon scant hierbij alleen het gebied rondom je ogen waardoor je – in ieder geval de laatste paar dagen – in het openbaar vervoer geen last meer hebt van dat mondkapje bij het ontgrendelen van je telefoon. Mochten we ooit nog terug moeten naar het dragen van mondkapjes (liever niet natuurlijk) is dat probleem in ieder geval vast gefixt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.