Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 19 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Deze nieuwe gadgets zijn absolute musthaves om jouw leven makkelijker te maken

Als het om gadgets gaat, kunnen we bijna niet meer bijhouden welke we absoluut moeten aanschaffen. Iedere maand verschijnen er wel nieuwe telefoons, tablets en earbuds, maar welke zijn het nou echt waard om te kopen? We zetten onze favoriete musthaves inclusief review op een rij, zodat je weet waar je moet zijn.

Wel zo handig.

Nieuwe gadgets: musthaves

Een leven zonder mobiele telefoon, tablet of earbuds kunnen we ons bijna niet meer voorstellen. Maar tegenwoordig worden daar nóg meer gadgets aan toegevoegd. Zo loopt menig sportieveling met een smartwatch en hoef je thuis bijna niet meer van de bank af door slimme systemen die je aan het werk kunt zetten. Toch vraag je je soms af: welke gadgets zijn het echt waard om in te investeren? We zetten ze op een rij.

1. Samsung S22 Ultra

Samsung heeft een serie gloednieuwe smartphones uitgebracht: de Galaxy S22, de Galaxy S22 Plus en de Galaxy S22 Ultra. Een van de meest uitzonderlijke eigenschappen van de S22-serie? Dankzij slimme technologie en geavanceerde hardware maakt deze camera de beste foto’s in het donker. Dat zorgt ervoor dat je geen wazige foto’s, maar haarscherpe foto’s in de avond en nacht krijgt.

Samsung

Daarnaast heeft de smartphone een groot scherm met goede beeldkwaliteit en door het meebewegen van het scherm lijkt het beeld nóg groter. De meegeleverde S Pen werkt zo goed dat het net lijkt of je op papier schrijft, wel zo makkelijk als je geschreven notities wil maken. Kortom: een hele fijne smartphone die alles biedt wat je kunt verwachten van een dergelijke telefoon.

2. Buds2

Naast een nieuwe smartphone lanceert Samsung ook de nieuwe Buds2. Ze earbuds produceren goed geluid met ruisonderdrukking of omgevingsgeluid, waardoor ze te gebruiken zijn in elke situatie. Nóg belangrijker: ze hebben een fijne pasvorm en blijven goed in je oor zitten. De oortjes werken via het Galaxy-ecosysteem, waardoor je dankzij app-continuïteit gemakkelijk kunt doorwerken en schakelen tussen apparaten of communiceren met anderen vanaf elke locatie.

Samsung

Als je bijvoorbeeld tijdens het kijken van een film wilt wisselen van je smartphone naar je tablet, schakel je eenvoudig over zonder dat je de Bluetooth-verbinding handmatig hoeft te wijzigen. Als je wordt gebeld terwijl je YouTube kijkt op je tablet, schakelt je Buds2 automatisch over naar je smartphone. En is het gesprek afgelopen? Dan kijk je direct weer verder met het juiste geluid.

3. Tab S8 Ultra

De grote Galaxy Tab S8 Ultra heeft een groot 14,6 inch scherm en zorgt ervoor dat je een geweldige beeldkwaliteit hebt voor elke serie die je wil kijken. Daarnaast kun je de tablet zonder problemen voor je werk of studie gebruiken en is hij makkelijk mee te nemen. Door WiFi en 5G-variant kun je altijd en overal werken met de tablet, ook hier wordt een S Pen meegeleverd zodat je nóg nauwkeuriger kunt werken.

Samsung

De continuïteitservaring is ook ingeschakeld binnen apps, zo schakel je over van je smartphone naar je tablet. Of omgekeerd, zonder de app vanaf het begin opnieuw te hoeven starten. Dit helpt als je bijvoorbeeld op je smartphone aan het browsen bent, maar op een groter scherm verder wilt gaan. Of misschien winkel je op je tablet en wil je overschakelen op je smartphone om te betalen. Mails aan het beantwoorden voor je werk? Maak het jezelf makkelijk en schakel eenvoudig over naar het grotere scherm van de Tab S8 Ultra.

4. Galaxy Watch4

Als toevoeging aan je smartphone kun je voor je vitaliteit ook een smartwatch gebruiken. De Samsung Galaxy Watch4 is een sportieve, stijlvolle smartwatch. Deze variant van de Watch4 heeft een aluminium horlogekast en is daardoor lichter dan de Watch4 Classic. Je houdt al je workouts gemakkelijk bij en krijgt uitgebreid inzicht in je gezondheid. De Watch4 heeft namelijk een bloeddrukmeter, zuurstofsaturatiemeter en een ECG hartslagmeter waarmee je hartfilmpjes maakt. Dankzij een nieuwe functie meet het slimme horloge nu ook je spiermassa, lichaamsvocht en vetmassa.

Samsung

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.