Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity Beauty 19 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

De ongeëvenaard mooie wenkbrauwen van Dua Lipa: dit is haar grote geheim

Dua Lipa heeft niet alleen een gouden keeltje, ze is voor velen een fashion en beauty icoon (en heeft maar liefst 82.3 miljoen volgers op Instagram). Tout personne die haar volgt wordt regelmatig getrakteerd op mooie kiekjes. Opvallend detail op vrijwel ál haar foto’s: haar wenkbrauwen. Jeetje, hadden wij die maar.

Haar borstelige wenkbrauwen zijn in perfect shape en daar droomt elke vrouw van. Daarom zijn we het web ingedoken om haar beautyroutine te achterhalen, want wat is het geheim van Dua Lipa voor zo’n set mooie wenkbrauwen?

De beautyroutine van Dua Lipa

In 2019 publiceerde Elle een interview met Dua Lipa over haar beautyroutine. Wij snappen niet dat Dua’s trics & trucs hieruit nog niet viral zijn gegaan. Tijd om er nog eens in te duiken want ze onthult enorm veel goede beautyhacks. Hang je al aan onze lippen?

Allereerst beginnen we met de skincare routine van de knappe Britse: ze start de ochtend met het nemen van een douche, brengt cream cleanser aan op haar gezicht, gevolgd door een vitamine B serum, hydraterende crème en (uiteraard!) het aanbrengen van SPF. Niet onbelangrijk natuurlijk. Zo garandeer je een rimpelloos huidje.

Overigens sluit ze haar dag ook altijd trouw af met een skincare routine. Ze gebruikt een cleanser op basis van olie om haar make-up goed te verwijderen en brengt hierna een probiotica serum aan én een gezichtscrème. Dat is dus het geheim van haar stralende huid. Terug naar de wenkbrouwen.

De wenkbrauwen van Dua Lipa

Dua Lipa draagt doorgaans maar weinig make-up. Mocht ze het wel dragen houdt ze het bij een foundation of enkel concealer, mascara, oogschaduw en een bronzer. Wacht eens even, ze brengt dus niks aan op haar wenkbrauwen?!

Dat is niet nodig volgens haar. Deze prachtige wenkbrauwen zitten namelijk in de familie *janken voor ons*. Haar moeder heeft haar van kleins af aan verteld ze vooral niet te epileren. Dat heeft zich blijkbaar geloond. Dua is dus blijkbaar een van de gelukkigen die met een prachtig stel wenkbrauwen is geboren. Arghhh.

Wees niet getreurd:

Fluffy wenkbrauwen zoals Zendaya en Gigi Hadid? Zo creëer je ze

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.