Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 4 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Is dit model de nieuwe liefde van Joe Jonas?

Joe Jonas begint 2024 totaal anders dan hij 2023 startte. Dit jaar was het namelijk niet ex Sophie Turner die hij om 00:00 zoende. Maar was het toevallig wel model Stormi Bree?

Joe en Stormi zijn samen gespot op een vliegveld in Mexico – en het lijkt er sterk op dat hier een romance aan het opbloeien is.

Joe Jonas gespot met model Stormi Bree

Joe Jonas werd gisteren gespot op een privévliegveld in Cabo San Lucas, Mexico. Zo is te zien op foto’s van Page Six. Hij was niet alleen, want het 33-jarige model Stomi Bree Henley liep ernaast. Of de twee met dezelfde vlucht Mexico verlieten, is onduidelijk. Maar dat ze gezamenlijk op een privévliegveld in Mexico zijn, is natuurlijk wel érg toevallig. Dit is de eerste keer dat Joe met een andere vrouw gespot is na zijn breuk met Sophie Turner – die overigens wel al met een mysterieuze vlam gespot werd.
Stormi Bree Henley

Drie dagen eerder traden Joe en zijn broers – Kevin Jonas en Nick Jonas – op tijdens een privéshow in een plaatselijk hotel in Cabo San Lucas op Oudejaarsavond.

De scheiding van Sophie Turner en Joe Jonas

Om Joe Jonas met Stormi te zien, is even wennen. We zijn allemaal gewend dat Sophie Turner aan zijn zijde loopt. In september kwam het nieuws naar buiten dat Joe en Sophie een punt zetten achter hun huwelijk. Volgens TMZ vroeg Joe de scheidingspapieren aan. Bronnen vertelden dat het niet helemaal lekker meer liep tussen Joe en Sophie, die samen ook twee dochters hebben. Joe zou meer een huismus zijn, terwijl Sophie niet vies is van een feestje. Dat botste.

Deze scheiding verloopt niet soepel. Sophie diende op 21 september een aanklacht in tegen haar ex-echtgenoot Joe Jonas “als gevolg van het onrechtmatig vasthouden” van hun kinderen, namelijk dochter Willa (3) en een 14 maanden oude dochter waarvan de initialen DMJ zijn in de papieren. Even later kreeg zij haar kinderen terug. Na een gezamenlijke meditatie van vier dagen (!), zijn de twee naar verluidt wel met een tussentijdse voogdijregeling akkoord gegaan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.