Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 2 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Wie is de man met wie Sophie Turner zoenend werd gespot?

Voor wie nog hoop had dat Sophie Turner en Joe Jonas tóch nog bij elkaar zouden komen is er slecht nieuws: Sophie Turner is innig zoenend gespot met een mysterieuze man. Wie is deze man en hoe heeft hij het hart van de Game of Thrones-ster veroverd?

Een rebound van jewelste, als je het ons vraagt.

De mystery-lover van Sophie Turner

Na Joe Jonas zou je denken dat het lastig is om opnieuw zó’n interessante lover te vinden, maar Sophie Turner doet er gewoon nog een schepje bovenop. De actrice werd namelijk gespot met een voor ons tot nu toe onbekende man, met de naam Peregrine John Dickinson Pearson. Waar de twee elkaar precies van kennen weten we nog niet, maar dat er iets romantisch gaande is moge duidelijk zijn. De twee werden namelijk niet eerst “gewoon” samen ergens gespot, waarna ze per ongeluk gefotografeerd werden toen ze elkaars handje vasthielden. Nee, Sophie en Perry stonden gewoon een potje te zoenen bij het Gare du Nord station in Parijs. Romantiek, romantiek! Wij houden ervan.

Maar, wie is hij dan?

Na grondig onderzoek blijkt Peregrine Pearson niet zomaar een random vlam te zijn, maar een aristocraat met een (steen) rijke achtergrond.

Hij is namelijk afkomstig uit een eeuwenoude aristocratische familie, die bekend staat om hun stijl, charme en fijne persoonlijkheid. Perry is namelijk de eerste zoon van een burggraaf (en ja, hij is dus van adel). Peregrine heeft een goede reputatie in de high society van Londen en houdt zich veel bezig met goede doelen en maatschappelijke vraagstukken. En alsof het niet beter uitgekiend kon worden had hij (net zoals Sophie) ook recent een breakup. Oh ja – en zijn ex? Dat is Princess Maria-Olympia van Griekenland en Denemarken. What in the Bridgerton is hier allemaal gaande?

Van Queen of the North naar Lady

Als Queen of the North in Game of Thrones heeft Sophie zelf ook een enorm koninklijke reputatie. Toch zat een adelijke titel in het echte leven er nog niet in voor haar, maar mocht de romance tussen Perry en Sophie zich verder uitbreiden, dan kan daar zomaar verandering in komen.

Wat een droomhuis: zo ziet het penthouse van Zendaya in Brooklyn er van binnen uit

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.