Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 16 aug 2022
Leestijd: 5 minuten

Ontmoet de nieuwe makelaars van de Selling Sunset spin-off: Selling the OC

We hebben al wat jaren mogen genieten van Selling Sunset en genoten hebben we zeker. De realityserie zit namelijk vol drama en dat terwijl we ook nog naar prachtige huizen mogen kijken. Gelukkig verschijnen er telkens nog nieuwe seizoenen van de serie, maar het laatste jaar komen er ook allemaal spin-off series bij. Zo verschijnt vanaf 24 augustus ook de Selling Sunset spin-off ‘Selling the OC’ en wij kunnen nu al niet wachten

Wij stellen je voor aan je nieuwe favoriete makelaars.

Selling the OC

Het nieuwe kantoor van Selling the OC vindt zich plaats in Newport, Californië. Deze nieuwe serie, die op 24 augustus in première gaat, volgt de tweelingbroers Brett en Jason Oppenheim. Zij schitteren zoals je waarschijnlijk al weet ook in de originele serie Selling Sunset, maar hebben nu een tweede makelaardij opgericht in Newport Beach, Californië.

Dit kantoor zullen zij samen met elf nieuwe makelaars draaiende houden en daar komt ongetwijfeld drama bij kijken. Hoewel het nog eventjes wachten is, een week en één dag om precies te zijn, stellen wij je vast voor aan jouw favoriete nieuwe makelaars. Hier komen ze:

Christine Quinn onthult dat de producers van Selling Sunset de serie compleet verdraaien

Alexandra Hall

selling the oc
NINO MUNOZ/NETFLIX

Alexandra Hall weigerde in eerste instantie het aanbod om in Selling the OC te verschijnen, totdat ze ontdekte dat een producer van haar favoriete show, Laguna Beach, betrokken is. Haar grootste vastgoedflex is natuurlijk meedoen aan de show. “It’s already opened so many doors (pardon the pun), including being a part of a $100 million dollar listing,” vertelt ze.

Alexandra Jarvis

Selling the oc
NINO MUNOZ/NETFLIX

Net als haar nieuwe baas Jason, oefende Alexandra de wet voordat ze haar zinnen zette op luxury real estate. De twee kregen al snel een band door hun gedeelde juridische ervaring en dit leverde Alexandra een plek op in de Oppenheim Group. Tijdens haar eerste jaar in de branche sloot Alexandra bijna $ 40 miljoen aan verkopen. Een echte toevoeging aan het team dus!

Alexandra Rose

NINO MUNOZ/NETFLIX

Je zou bijna denken dat het hele team uit Alexandra’s bestaat, want hier is alweer nummer drie. Ze ontmoette Jason voor het eerst in het 1 Hotel in Miami Beach in 2020. Toen besloot ze een sprong in het diepe te wagen en hem haar kaartje te geven. Selling Sunset‘s Mary Fitzgerald, die bij Jason in Miami was, deelde zijn e-mailadres met Alexandra en zei haar hem een bericht te sturen zodra hij terug was van vakantie. Nadat ze dat had gedaan, ontmoetten ze elkaar persoonlijk en werd Alexandra Rose de eerste makelaar die werd aangenomen voor Selling the OC. En niet zonder goede reden, want ze is de beste producerende agent op kantoor.

Austin Victoria

NINO MUNOZ/NETFLIX

Austin ontmoette Jason voor het eerst op een afterparty in het nieuw gebouwde huis in Hollywood Hills in Oppenheim. Dit was net voor de seriepremière van Selling Sunset. Nadat hij een paar jaar later weer contact kreeg met Jason nam hij de beslissing om de sprong te wagen. Hij verhuisde samen met zijn in Los Angeles gevestigde bedrijf naar de OC. “I’ve been at the O Group for almost a year now and with a lot of hard work, your boy is seeing results,” vertelt Austin aan PEOPLE. “OC to the moon!”

Brandi Marshall

NINO MUNOZ/NETFLIX

Brandi was net verhuisd naar Orange County toen ze op zoek was naar een makelaardij. Niet veel later werd ze via Instagram benaderd voor de show. Na een gesprek met Jason werd ze onmiddellijk aangenomen. Brandi vertelt dat ze flink onder de indruk was van het verkoopvolume bij de makelaardij, maar daar draagt ze zelf ook zeker aan bij. Sinds het begin van haar vastgoedcarrière haalde ze al een notering van $ 6,5 miljoen in Corona Del Mar binnen, kort nadat ze bij de Oppenheim Group kwam.

Gio Helou

selling the oc
NINO MUNOZ/NETFLIX

Gio was zijn gebruikelijke koffiewandeling aan het maken toen zijn vrouw hem wees op het logo van de Oppenheim Group op het nieuwe kantoor in Orange County. Ze grapte dat hij van makelaardij moest wisselen en in de show moest komen. Niet veel later besloot hij het kantoor te bekijken en toevallig was Jason die dag aanwezig. “We immediately hit it off since we were sporting the same Rolex… the rest is history,” vertelt hij.

Kayla Cardona

NINO MUNOZ/NETFLIX

Kayla wilde altijd al doorbreken op de luxe vastgoedmarkt, maar haar oude team hield haar erg tegen. Toen ze de kans kreeg zich bij de Oppenheim Group te voegen pakte ze dit met beide handen aan. Haar grootste vastgoedflex is het winnen van een prijs voor het verkopen van grote aantallen in een korte tijd, slechts een paar maanden nadat ze begon met haar carrière.

Lauren Shortt

NINO MUNOZ/NETFLIX

Lauren werkte al bij een andere makelaardij toen de mogelijkheid zich voordeed om te interviewen voor de Oppenheim Group. Dit was wel even flink buiten haar comfortzone, maar zoals Lauren het zegt: “No risk, no reward!” Over haar grootste vastgoedflex zegt ze het volgende: “Working in real estate is no joke – my biggest flex is most definitely maintaining my sobriety throughout my career!”

Polly Brindle

selling the oc
NINO MUNOZ/NETFLIX

Polly zegt dat ze op het juiste moment op de juiste plaats was! Ze was aan het studeren voor haar rijbewijs toen ze contact opnam met Jason, die op dat moment toevallig in de stad was om de bouw van het kantoor te controleren. Nadat ze hadden gesproken, bood Jason haar een baan bij de Oppenheim Group aan.

Sean Palmieri

selling the oc
NINO MUNOZ/NETFLIX

Sean werkte met dezelfde groep makelaars waarmee Jason begon in Beverly Hills. De twee werden uiteindelijk voorgesteld en wisselden een paar telefoontjes, voordat Jason hem vroeg om lid te worden van de Oppenheim Group. Hij was klaar voor de uitdaging en is enthousiast om een nieuw hoofdstuk te beginnen in zijn carrière.

Tyler Stanaland

NINO MUNOZ/NETFLIX

Tyler moest een belangrijke persoonlijke en professionele beslissing nemen om zich bij de Oppenheim Group aan te sluiten. Hij had hiervoor namelijk 12 jaar samengewerkt met zijn vader. Nadat hij had besloten het familiebedrijf te verlaten, was hij klaar om zich bij Jason te voegen en een nieuw hoofdstuk te beginnen. “I remember the first time I called Jason to talk about the show and it instantly felt more like friends catching up than a boss/employee conversation,” vertelt hij.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.