Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 30 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

YES – Er komt een nieuwe Netflix-serie en niemand minder dan Kim Cattrall speelt de hoofdrol

Sinds Sex and the City hebben we niet veel vernomen van Kim Cattrall. Door de kleine feud met Sarah Jessica Parker was ze ook niet te zien in de SATC-reboot. Jammer, maar voor alle Kim Cattrall-fans hebben we goed nieuws: ze is het gezicht van een nieuwe Netflix-show en de serie ziet er fabulous uit.

Want ja, Samantha Jones blijft toch wel ons spirit animal.

Er komt een nieuwe Netflix-serie en niemand minder dan Kim Cattrall speelt de hoofdrol

In de aankomende Netflix-serie ‘Glamorous’ zal niemand minder dan Kim Cattrall een van de flamboyante hoofdrollen spelen. De show vertelt het verhaal van Marco Mejia (gespeeld door acteur, zanger en YouTuber Miss Benny), een gender non-conforme queer persoon die gaat werken voor cosmetica koningin Madolyn Addison (gespeeld door Kim Cattrall). Deze extravagante baan is Marco’s eerste kans om erachter te komen wat hij wil maken van zijn leven en wat het betekent om queer te zijn. Wij zien Kim alweer helemaal zitten achter een prachtig bureau in een rumoerig bedrijf – precies zoals Samantha Jones haar PR-agency leidde.

Volgens Variety heeft Netflix de show aangenomen voor 10 afleveringen. Het project begint volgende maand met de productie in Toronto. Wanneer de show op de streamingsdienst verschijnt is nog onbekend.

Geen Kim Cattrall in And Just Like That…

Wij zijn fan van SATC en natuurlijk ook van de reboot And Just Likte That… Toch was de afwezigheid van Samantha een groot gemis. Kim Cattrall heeft de deur definitief dichtgedaan en speelt Samantha Jones niet meer. SJP haalde meerdere keren naar haar uit en stelde dat een reünie van Carrie en Samantha onmogelijk is. Toch geeft Sarah Jessica Parker ook aan dat ze geen afkeer tegen Kim heeft. “No. I don’t dislike her. I’ve never said that. Never would. Samantha isn’t part of this story. But she will always be part of us. No matter where we are or what we do” vertelt SJP. Uhm, wij houden het nu even niet meer bij.

Sarah Jessica Parker reageert op de afwezigheid van Kim Cattrall in de reboot van Sex and The City

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.