Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 3 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Dit zijn de nieuwste damesparfums van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuw, lekker parfum maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, want we hebben de lekkerste parfums van dit moment op een rij gezet (en ze zijn nog nieuw ook!). De nieuwste lanceringen zijn niet alleen bloemig, maar ook warm. Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk een nieuwe geur die je krachtig laat voelen.

Want: onderschat nooit de kracht van een parfum.

1. Spell On You – Louis Vuitton


Louis Vuitton onthulde eerder deze zomer het dertiende damesparfum: Spell On You. De nieuwe geur is geïnspireerd op het allerbelangrijkste wat reizen met zich meebrengt: (e)motie. Het parfum – samengesteld door Meester Parfumeur Jacques Cavallier Belletrud in Les Fontaines Parfumées te Grasse – vertaalt de heerlijke spanning die ontstaat wanneer twee geliefden tot elkaar worden aangetrokken als magneten.

Louis Vuitton

2. Legal/Illegal – Salle Privée


Legal/Illegal, een Eau de Parfum en een Extrait de Parfum. Salle Privée introduceert een duet van unisex parfums met vetiver in de basis, die impulsen benadrukt en zintuigen uitdaagt in een filmische combinatie van twee aromatische krachten. Een nieuwe partner in crime om je andere kant te ontdekken en het onbekende te omarmen.

SALLE PRIVÉE

3. Miss Dior – Dior


Een klassieker in een nieuw jasje. De nieuwe Miss Dior Eau de Parfum is een kleurrijk bloemenboeket waar noten van de roos uit Grasse, pioenroos, iris en lelietje-van-dalen tot leven komen. De strik om het flesje is een bijzonder couturestuk met duizenden gekleurde steken.

Dior

4. Twilly D’Hermès Eau Ginger – Hermès


Twilly D’Hermès is de derde uit de serie van Twilly d’Hermès. Twilly Eau Ginger is gebaseerd op drie met elkaar vervlochten grondstoffen: intense, weelderige pioenroos, sprankelende gekonfijte gember en soepel, fris cederhout.

Hermès

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.