Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 31 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Kunnen we het even hebben over deze fantastische roze Nike Dunk’s die bijna gelanceerd worden?

Tja, het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat Nike Dunks het helemaal zijn deze zomer. De Jordans maken langzaam plaats voor dit basketball-ish model van Nike. Iedereen en z’n moeder aast erop, daarom zijn ze alleen maar te krijgen bij resellers waar je minstens 300 euries betaald voor een paar. Maar nu lanceert Nike weer een geweldig paar en als je op tijd bent, dan kan jij er binnenkort mee shinen.

Zet de releasedatum alvast in je herinneringen.

Nike lanceert dit weekend roze Dunks en deze wil je hebben

We geven toe, we hebben in de afgelopen jaren al heel veel paar Nike Dunks zien passeren. Het ene ontwerp nog gekker dan het andere. Toch blijven de stijlvolle basics onze harten stelen.

Maar nu komt er een paar uit: deze wil je hebben. Roze is helemaal hot deze zomer en dat is ook de grote sneakerfabrikant niet ontgaan. Dit weekend komt er een paar Niks Dunks Low uit met een heleboel roze. Hallo, Barbiecore look.

Nike

Deze nieuwe versie van de Dunk wordt volgende maand uitgebracht in een kleurenschema van ‘Pink Oxford’, ‘Light Thistle’ en ‘Phantom’. De sneaker is gemaakt van volledig leer en heeft ook een lip en voering van mesh.

De kleuren lijken nogal contrasterend, maar ze komen overal weer terug. Het Lila Nike logo is een echte eyecatcher en komt terug in de belettering op de hiel. Om de rust te bewaren is de basis van het ontwerp off-white. Wij zijn verliefd op deze schoen – en dat is nog zacht uitgedrukt.

Vanaf wanneer kan je deze sneakers kopen?

De schoen komt op 2 september uit in de officiële Nike store en in geselecteerde winkels voor €110. Wij zetten ‘m in onze herrieneringen, want zoals altijd zal het snel geen met de verkoop van deze schoen. Het is vaak een kwestie van minuten voordat ‘ie is uitverkocht. May the odds be ever in your favor!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.