Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 25 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Nog géén idee wat je wil studeren? Zo pak je dat aan

Word je al moe van de vraag wat je ‘hierna’ gaat doen? Wij snappen dat volkomen. En toch zul je ‘m voor jezelf binnenkort wel moeten beantwoorden voordat je gaat studeren. Wij helpen je alvast een beetje op weg, met wat tips en een heuse studiekeuzetest.

Ja, het is toch echt zover. Jaren naar uitgekeken, je verheugd op de volgende stap in je leven, op de feestjes, de nieuwe vriendinnen die je gaat ontmoeten en die misschien wel je bff’s worden. Oh ja klein detail, je moet nog eventjes uitzoeken wat je nu precies gaat studeren.

Kans op baan na het studeren

Iets met bomen en het bos dat je niet meer ziet. Dat is het toch wel een beetje als je een moet uitzoeken wat je wil studeren. Wij helpen je de weg in het doolhof te vinden door studies uit te lichten die gewoon gaaf zijn om te volgen, maar waarmee je ook een dikke kans maakt op een goeie baan. En met dat in je achterhoofd is het toch net even lekkerder biertjes drinken straks iedere vrijdag. En elke andere dag. We zullen je ook op weg helpen als je deze studies toch niks voor jou vindt, beloofd!

Vind jij het leuk om te schrijven, met social media bezig te zijn en ben je niet op je mondje gevallen? Dan is misschien de gloednieuwe opleiding van Hogeschool Tio – hbo Communicatie – wel iets voor jou. De pers te woord staan, communicatieadvies geven, interviewen, merken helpen bij het opbouwen van hun imago; je leert het allemaal als je gaat studeren op deze opleiding, die je zomaar eens al in drie jaar zou kunnen afronden.

Avontuurlijk en veelzijdig studeren

Veel studenten van deze opleiding lopen stage in het buitenland of studeren zelfs af in het buitenland. Het is een avontuurlijke en veelzijdige studie die veel kansen biedt. En dat op een hogeschool die als een van de beste in Nederland bekendstaat. Overigens heeft deze hogeschool een breed scala aan opleidingen, dus er zit altijd wel iets voor je tussen.

Commercieel ingesteld?

Voor wie wat commerciëler is ingesteld zou de opleiding Commerciële Econonie en Ondernemerschap bijvoorbeel+d weleens wat kunnen zijn. Hier leer je alles over het (online) marketingvak. Als je klaar bent met studeren weet je hoe je on- en offline verkopen een flinke boost kunt geven, zowel in het MKB als voor een multinational. Deze studie bij Hogeschool Tio is voor de vijfde keer uitgeroepen tot beste hbo-opleiding Commerciële Economie van Nederland door de Keuzegids.

Duizenden banen

De online verkopen gieren natuurlijk de pan uit en dat zal de komende jaren alleen nog maar toenemen. Dat betekent volgens Thuiswinkel.org dat er duizenden banen bijkomen. Kortom; men zit op jou te wachten!

Oh ja, we hadden nog beloofd ook te helpen als je toch misschien iets anders wil studeren. Daar hebben wij de Studiekeuze Test voor. Relax, schenk een drankje in en vul deze gewoon even in. Het kan bepalend zijn voor de komende jaren. Misschien wel de leukste van je leven.

In samenwerking met Tio Hogeschool

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.