Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Celebrity 14 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

North West (10) gaat vader achterna en kondigt haar debuutalbum aan

Volgens vele fans zou de 10-jarige North West meer lijken op haar vader, Kanye West, dan op haar moeder, Kim Kardashian. Dit werd alleen maar meer bevestigd toen North aankondigde dat ze momenteel druk bezig is met haar debuutalbum. Dit vertelde ze tijdens het concert van Kanye.

Zou North haar muziekcarrière net zo succesvol worden als die van haar vader?

Elementary School Dropout

Afgelopen maandag werd er een video op X geplaatst waarin te zien is dat North West, samen met haar vader Kanye, in de schijnwerpers staat tijdens zijn concert. North heeft een microfoon vast en kondigt aan dat ze binnenkort haar debuutalbum gaat uitbrengen, genaamd Elementary School Dropout. Tijdens de video hoor je het publiek wild schreeuwen en enthousiast zijn over deze aankondiging, vooral toen ze bekend maakte dat het album Elementary School Dropout gaat heten. Deze naam verwijst namelijk naar het debuutalbum van haar vader. Kanye West bracht in 2004 zijn debuutalbum genaamd The College Dropout uit.

“Miss Westie”

Voor vele kwam het niet als een verrassing dat North West een album gaat uitbrengen. North is namelijk ook al te horen op een single van Kanye. Vader en dochter brachten een maand geleden het nummer Talking / Once Again uit. Op dit nummer is North rappend te horen samen met haar vader en Ty Dolla $ign. Ze speelt de hoofdrol in de videoclip en noemt zichzelf meerdere malen Miss Westie. Ze ging al vaker met haar vader mee tijdens optredens om dit nummer, samen met haar vader, te performen. Het nummer is een groot succes, hij staat namelijk op nummer 30 in de Billboard’s Hot 100 chart. Dit is een hele prestatie, al helemaal voor een jonge artiest zoals North West. Ze is zelfs èèn van de jongste artiesten die ooit op deze lijst is gekomen, zou dit succes zich voort blijven zetten, ook tijdens haar eigen debuutalbum?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.