Emma Toussain
Emma Toussain Social Media 13 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

North West treedt op met eigen muziek: ‘It’s your bestie, Miss Westie’

De 10-jarige dochter van Kim Kardashian en Kanye West heeft ‘t artiestenbloed van haar vader overgenomen, zo blijkt. ‘Miss Westie’ rapt namelijk voor het eerst samen haar eigen muziek met haar vader en dat ook nog op het podium.

North West rapt eigen tekst

Het is niet de eerste keer dat North samen met haar vader op het podium staat, in 2020 stond ze namelijk al tijdens de modeshow van Yeezy on stage. Maar.. nu heeft ze dus een heel eigen stuk op het album van haar vader. Met de tekst: “It’s your bestie Miss Westie, don’t try to test me. It’s going to get messy. Just bless me,” blaast ze het hele publiek omver. Het nummer heet dan ook Miss Westie staat op het album Vultures. Hieronder hoor je alvast een voorproefje – papa Kanye is in elke geval heel erg trots mee aan het springen op de muziek:

Heel veel talenten, die North

Moeder Kim gaf eerder al aan dat haar dochter goed kan rappen, maar één van haar andere talenten is tekenen. Ze heeft een tijd terug een tekening gemaakt van Ice Spice, die viral ging omdat mensen geshockt over het talent van de toen nog 9-jarige North.

Eigenlijk gaat alles van North viral; het meisje is namelijk nu al iconisch. De dochter van Kim en Kanye? Ja, kan ook niet anders. Haar TikToks zijn razend populair omdat we op die manier een inkijkje krijgen in het leven van een Kardashian-kid. North houdt ervan om alles te delen, haar-tutorials, dansvideo’s én dus tekenvideo’s. De comments onder de video zijn uitgeschakeld, op zich handig omdat het om een 9-jarig kind gaat. Dat doet moeder Kim dus wel goed, ze kan video’s posten maar niet praten met haar volgers. Toch vinden fans dat wel jammer. Ook vader Kanye is het niet altijd eens met de video’s van zijn dochter.

Deze video waarin Kim Kardashian aan het rappen is gaat viral op internet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.