Emma Toussain
Emma Toussain Fashion 26 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Oh hallo perfecte jeans: G-Star RAW lanceert een nieuwe boyfriend-collectie

De jeans gaat met de mode mee – zo was deze iconische broek tien jaar alleen maar hip als hij zo strak mogelijk om je benen zat. Juist, de ultra skinny jeans. Vandaag te dag mag het een stuk wijder en daar zijn wij eigenlijk hartstikke blij mee. Het zit een stuk comfortabeler en het staat veel stoerder. De wijdere jeans worden dan ook wel boyfriend-jeans genoemd (ja, omdat het lijkt alsof je de broek van je vriend aan hebt) en wij hebben een wel hele toffe nieuwe collectie gevonden.

De boyfriend jeans

We stelen al jáááren de favoriete trui van ons liefje maar soms komt het lenen van kleding niet altijd even goed uit. Stel je voor dat je vriend veel langer of korter is dan jij, dan passen de kleren natuurlijk niet. Daarom worden en vandaag de dag ook boyfriend-jeans ontworpen zodat het toch lijkt alsof je misschien een mannenbroek draagt. Maar als men goed kijkt, zit die broek toch wel mooi aangesloten om je heupen. Nou, dat is precies waar we voor willen gaan. Nu hebben we ontdekt dat G-Star RAW een nieuwe boyfriends-collectie heeft uitgebracht dus mocht jij ook fan zijn van dit soort broeken dan raden we je aan om zeker even een kijkje te nemen.

De broeken zijn in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar. Wij zetten er een paar op een rij:

G-Star
G-Star

De prijzen van de jeans varieren tussen de 119.95 en 129.95 euro. De broeken staan perfect onder een korte croptop en je maakt het af met een paar sneakers of hakken. Hakken maken de outfit nét een beetje chiquer.

Hieronder vindt enkele blauwe jeanskleuren:

G-Star
G-Star
G-Star
G-Star

Kan je toch dat extra toetje eten ‘s avonds zonder dat meteen de knoop los moet. Wij zien hier alleen maar een win-winsituatie.

De baggy jeans uit de jaren ’90 komt terug dit najaar en hier shop je de mooiste

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.