Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 12 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Ontmoet Michael Cimino: de knappe bad guy uit Never Have I Ever S4

Soms ontdek je van die series die gewoon heel erg lekker wegkijken. Never Have I Ever is zo’n serie, de afleveringen zijn niet zo heel erg lang en de inhoud is ook niet zo zwaar. Lekker luchtig, helemaal als je van een beetje high school drama houdt. Is niks mis mee, ook niet als je zelf al eind twintig bent. In het laatste seizoen gaat Devi haar senior year in én heeft ze eindelijk haar eerste seksuele ervaringen, dat is iets waar ze al drie seizoenen naartoe werkte. Ze ontmoet de knappe bad boy Ethan – die gespeeld wordt door Michael Cimino. We vertellen je meer over hem.

Ontmoet Michael Cimino: de knappe bad guy uit Never Have I Ever S4

Michael is geboren in 1999 in de stad Las Vegas Dat maakt hem nu 23 jaar oud, wat nog nét goed kan als je een high schooler speelt. Hij speelt dus de ietwat criminele Ethan, die volgens de verhaallijn al een langere tijd op Sherman Oaks rondloopt. Maar.. omdat hij voorheen nog echt een jongetje was en hij nu pas de pubertijd door heeft gemaakt, valt hij nu pas echt op.

Zijn knappe uiterlijk ontgaat de dames niet, maar hij valt vooral op bij Devi omdat hij haar auto beklad heeft, dan wel per ongeluk. Of nouja, hij wilde wel een auto vernielen, maar niet die van haar. Daar moeten eigenlijk al wat red flags omhoog schieten, maar Devi is te veel bezig met zijn knappe uiterlijk en charmante gedrag.

Het lijkt er ook sterk op dat Michael single is, óf hij houdt zijn datingleven zeer low profile. Michael heeft Italiaans-Duitse roots én ook komt zijn familie uit Puerto Rico. Hij stopte zelf vroegtijdig met de middelbare school zodat hij zich volledig kon focussen op het acteren. Meer toewijding in het echt dan in de serie, gelukkig.

Yes! Kim Cattrall voegt zich eindelijk bij de And Just Like That-cast

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.