Metro
Metro Celebrity 12 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Ex Britney Spears verdenkt zangeres van drugsgebruik: ‘Ze gebruikt crystal meth’

”Ik vrees dat ze crystal meth gebruikt”, dat zegt de Kevin Federline, de ex van Britney Spears over haar. Ook haar vader, met wie de zangeres al lange tijd een slechte band heeft, verdenkt haar van drugsgebruik. Beiden zeggen ze bang te zijn dat Spears komt te overlijden aan een overdosis.

Elke keer als de telefoon gaat is Federline bang dat het mis is. „Het is angstaanjagend. Zij is de moeder van mijn zoons”, zegt Federline, met wie Spears de 17-jarige Preston en de 16-jarige Jayden heeft, tegen de Daily Mail. „Ik vrees voor het slechtste nieuws. Ik wil niet dat de jongens op een dag wakker worden en ontdekken dat hun moeder een overdosis heeft genomen.” De ex van Britney Spears deelde zijn zorgen met journalist Daphne Barak. Zij maakt op dit moment een documentaire over de zangeres en haar familie en staat in nauw contact met Federline.

‘Zoons Britney Spears zagen iemand drugs afleveren’

In het artikel van de Daily Mail beschrijft Barak wat Federline haar vertelde over situatie van Spears. „Ik blijf bidden in de hoop dat iemand het publiek zal maken en dat het haar wakker schudt.” Ook zijn zoons zouden hun moeder volgens Federline verdenken van drugsgebruik. Preston en Jayden beweren volgens hem allebei dat ze iemand drugs hebben zien afleveren bij hun moeder.

De twee jongens wonen op dit moment bij hun vader en zijn nieuwe vrouw. Britney Spears betaalt maandelijks 40.000 dollar (ruim 37.000 euro) aan kinderbijslag, maar daar zou binnenkort verandering in kunnen komen. Spears wil het bedrag in september, wanneer de oudste 18 jaar wordt, willen verlagen naar 20.000 dollar (zo’n 18.500 euro) per maand.

Verhuizen naar Hawaii om alimentatie

Dat is dan ook de reden dat Federline met zijn zoons wil verhuizen naar Hawaii. Daar is het verplicht om kinderalimentatie te blijven betalen tot de kinderen 23 jaar oud zijn. Dat zou betekenen dat Spears ook na de verjaardag van haar oudste zoon alimentatie moet blijven betalen. Als Spears geen toestemming voor de verhuizing geeft, wil haar ex haar voor de rechter slepen om de verhuizing alsnog af te dwingen.

Britney Spears stond na haar zenuwinzinking in 2007, sinds 2008 onder curatele. Daardoor beheerde haar vader de financiën en afspraken van de zangeres, maar aan dat toezicht kwam in 2021 een einde.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.