Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Entertainment 3 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

De opnames van Emily in Paris seizoen 3 zijn van start gegaan en wij zijn méga excited

Jaaaaa, het is zover: de opnames van seizoen 3 van onze favoriete Netflix-serie Emily in Paris zijn van start gegaan. Het is alweer zo’n half jaar geleden dat seizoen 2 van de hitserie op Netflix kwam, maar wij zijn nog steeds aan het bijkomen van de drama tussen Emily en Camille. Daarnaast dromen we nog steeds weg bij Gabriel en Alfie, de love interests van Emily. Daarom kunnen we niet wachten om te zien hoe het verhaal verder gaat.

Gelukkig is de productie van het derde seizoen nu echt van start gegaan. Wij praten je bij.

Emily in Paris seizoen 3

Yay! Emily Cooper is terug in Parijs. Netflix heeft via een post op Instagram laten weten dat de opnames van het derde seizoen van Emily in Paris zijn begonnen.

“Back at the table together, and it’s not for a client meeting or a dinner party. Production on season 3 is starting now! 💕”, leest de caption onder de post.

Ook actrices Lily Collins (Emily) en Ashley Park (Mindy) laten via hun Instagram-accounts weten dat ze weer in Parijs zijn door middel van een super leuke foto van het duo samen.

“Reunited in Paris! Let season 3 filming begin!”, schrijft Lily bij de foto. Ashley plaatste op haar account dezelfde foto, met de caption: “Those Americans roaming Paris again yayyyyy!”

Benieuwd wat we precies kunnen verwachten van seizoen 3? Wij vertellen je er alles over in dit artikel.

Releasedatum

Op de releasedatum van Emily in Paris seizoen 3 zullen we nog eventjes moeten wachten. Ook weten we nog niet of we nieuwe gezichten zullen zien in het derde seizoen. Wél weten we dat naast Lily en Ashley, we Bruno Gouery (Luc), Lucas Bravo (Gabriel), Kate Walsh (Madeline), Samuel Arnold (Julian) en Lucien Laviscount (Alfie) terug zullen zien in de nieuwe afleveringen.

Wij kunnen niet wachten tot we de afleveringen van Emily in Paris seizoen 3 kunnen bekijken. In de tussentijd bingewatchen we de andere twee seizoenen nog even een aantal keer.

Deze 8 scènes uit Emily in Paris lijken precies op Sex and the City

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.