Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Shopping 12 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

NSMBL Gift Guide: 9x originele kerstcadeaus voor mannen

We schreven al eerder over mooie cadeaus voor onder de boom, waar we het hadden over cadeaus voor keukenprinsessen, skincare-fanaten en vrouwen die alles al hebben. Maar de grote vraag is: wat geef je in godsnaam aan een man?! Wij zetten negen parels op een rij voor alle vriendjes, broers, vaders, vrienden en opa’s.

Want ja, ook zij verdienen een mooi cadeau met kerst.

NSMBL Gift Guide: 9x originele kerstcadeaus voor mannen

Met deze items verras je de belangrijke mannen in jouw leven.

1. Fettercairn 12 years old – €44,99

Een mooie fles whisky staat mooi onder de boom én in huis. Jouw mannelijke vriend een plezier doen? Dan heb jij er ook nog wat aan, want de fles van Fettercairn geeft karakter aan het interieur. Ook een perfect cadeau voor schoonvaders, by the way. 

2. KEF Mu7 hoofdtelefoon – €399

Heb jij een vriend die je graag verwend met dure cadeaus? Dan is deze hoofdtelefoon van KEF wellicht wat voor hem, als jouw budget dit toelaat. Ontworpen in samenwerking met visionaire ontwerper Ross Lovegrove, beschikt de comfortabele, intuïtief eenvoudig te bedienen Mu7 ook over Smart Active Noise Cancellation.

3. Maison Francis Kurkdjian Oud Satin Mood EDP – €225

Nog een cadeau met een prijskaartje, maar wat voor één. Deze geur van Maison Francis Kurkdjian doet het goed bij iedereen. Dankzij het Oud hout uit Loas ook onwijs charmant voor mannen. Met deze prachtige on the go set, neemt jouw favoriete man deze geur overal mee naartoe.

4. Patta x Tommy Hilfiger shirt – €55

Patta en Tommy zijn verheugd om de lancering van hun tweede gezamenlijke collectie aan te kondigen – precies op tijd voor kerst. Een mooi shirt is komt bij iedere jonge man goed terecht.

5. Diner bij Shaffy Restobar

Geeft de man in kwestie niet veel om materiële zaken, maar houdt hij wel van lekker eten? Neem hem dan mee uiteten bij Shaffy Restobar. Wij gingen er al eens heen en geloof ons: dit is de perfecte plek voor een gezellige, verfijnde avond.

6. New Balance 2002R – €140

Sneakers van New Balance zijn on trend en wij snappen wel waarom. Het sportieve design en het heerlijke voetbed zorgen ervoor dat ze een feestje zijn om te dragen. Bij JD verkopen ze exclusieve colourways, mocht je op zoek zijn naar een origineel paar.

7. PAL Sporting Goods Broadcast Cap Fuchsia Sand – €65,99

Zoals we al eerder schreven zijn baseball caps helemaal in, ook voor mannen.

8. Baracdí Reserva Ocho Rum – €32,99

Bacardí gaat er bij de meeste mannen wel in, maar deze is toch net iets feestelijker.

9. Spotify Glasplaat met favoriete nummer – €19

Is hij een onwijze muziekliefhebber? Laat dan een persoonlijke glasplaat maken met zijn favoriete nummer erop.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.