Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Shopping 17 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Wat geef je de vrouw die alles al heeft? Dit zijn acht originele kerstcadeaus

We hebben allemaal wel een vrouw om ons heen die létterlijk alles al heeft. Het kan je moeder, je zus of je beste vriendin zijn: wanneer zij een mooi item ziet, koopt ze het meteen. Leuk voor haar, maar ontzettend lastig voor ons wanneer we kerstcadeaus willen geven. Wat koop je voor de vrouw die alles al heeft?

Wij zetten een paar originele ideeën op een rij.

Wat geef je de vrouw die alles al heeft? Dit zijn acht originele kerstcadeaus

Wedden dat ze hier blij mee gaat zijn?

Inno Cuisinno Pastamachine – €28,50

Verse pasta is voor veel vrouwen de weg tot hun hart. Zelf pasta maken is leuk én makkelijk, dus ook als de vrouw in kwestie geen keukenprinses is, dan is dit een topcadeau.

Boy Smells Scented Candle – €48

Een luxe geurkaars is altijd een schot in de roos. Een cadeau dat opgaat is perfect voor vrouwen die al veel spullen hebben. Deze kaars van Boy Smells vult haar huis met de geur van bergamot, kardemom, zwarte bes, vanille, cederhout, jasmijnrijst, pioenroos, perzikbloesem en roos – om maar een paar van de vele noten te noemen.

Neem haar mee uit eten bij NENI

Wie zegt dat je een fysiek cadeau moet geven? Een kaart met daarop een uitnodiging is net zó leuk. Een uniek etentje zal haar lang bij blijven. Geen idee waar je naartoe wil? De Chef’s Table bij NENI is een aanrader, hier laten jullie je verrassen met de parels uit de Oost-Mediterrane keuken.

Assouline boek Capri Dolce Vita – €92,99

De koffietafelboeken van Assouline zijn een lust voor het oog. Dit oranje exemplaar staat in het teken van Capri en beidt ieder interieur de zomerse vibe die het nodig heeft.

Neolea olijfolie – €24,99

Een goede olijfolie komt altijd van pas. And then again: een cadeau dat opgaat is top.

Marie-Stella-Maris luxe handcare giftset – €49,90

Marie-Stella-Maris zette onlangs nog stap verder richting een duurzame collectie. De falcons van de handproducten zijn nu van glas en dat ziet er prachtig uit.

Rosefield Octagon Locket – €59

Een gepersonaliseerd cadeau is altijd een goed idee. Dit prachtige kettinkje van Rosefield laat je graveren met initialen naar keuze.

Stoned Amsterdam Marmeren Wijnkoeler – €129

Een wijnkoeler van roze marmer. Need I say more?

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.