Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity 28 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Blue Ivy steelt de show van haar eigen moeder op de Oscaruitreiking van 2022

Het leek er even op dat de Oscars 2022 overschaduwd gingen worden door de klap die Will Smith uitdeelde aan komiek Chris Rock, maar er is nóg iemand die de show stal. Tijdens het optreden van Beyoncé stond namelijk a rising star tussen de dansers, niemand minder dan haar dochter Blue Ivy.

Het is even zoeken tussen de comments en memes op Twitter – want de Oscars 2022 waren op z’n zachtst gezegd nogal bijzonder – maar wie zich door alle Will Smith comments weet te slaan, komt bij de beelden van mini-ster Blue Ivy.

Blue Ivy’s optreden op de Oscars 2022

Het moge duidelijk zijn dat Blue Ivy Carter alle talenten van haar ouders heeft geërfd. Als 10-jarige staat ze namelijk al als een grote ster op het podium bij haar moeder. Alerte fans spotte haar tussen de dansers en de beelden gaan Twitter over.

Vooraan tussen de dansers verschijnt Blue Ivy voor een heuse solo die daarmee compleet het optreden van haar eigen moeder overschaduwt. Beyoncé staat er stralend achter en wij kunnen die blik alleen maar interpreteren als die van een heel trotse moeder.

Blue Ivy’s carrière

Ook al is Blue pas 10 jaar oud, ze heeft al behoorlijk naam gemaakt in Hollywood. Zo heeft ze al op meerdere uitreikingen opgetreden en ‘zong’ ze met 2 dagen oud al in het nummer Glory van haar vader Jay-Z. Huilend weliswaar. Toch ging ze hierdoor de boeken in als jongste zangeres ooit die in de hitlijsten van Billboard charts stond.

Naarmate Blue Ivy ouder werd, verscheen ze steeds vaker op podia. Ze zong onder andere in het achtergrondkoor bij niemand minder dan Coldplay en ontving tal van Awards voor andere nummers waar zij een bijdrage aan leverde. You go Blue Ivy! We kunnen niet wachten om te zien wat ze nog allemaal voor ons in petto heeft.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.