Gina Koninkx
Gina Koninkx Food 28 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Vad trevligt! Hier vind je de beste cinnamon rolls van Amsterdam

Ook zo verknocht aan de Zweedse lekkernij? Cinnamon rolls zijn goddelijk. De kaneelbroodjes worden gemaakt van zoet deeg en zijn rijkelijk besprenkeld met kaneel en suiker. Maar waar scoor je nou het lekkerste kaneelbroodje van Amsterdam?

Woon je in onze hoofdstad of bezoek je Amsterdam binnenkort voor een dagje shoppen? Dan raden we je aan een pitstop te maken bij een van deze adresjes voor een heerlijk kaneelbroodje.

De beste cinnamon rolls van Amsterdam

Met liefde en plezier hebben we een vergelijkend waren onderzoek voor jullie uitgevoerd. Wij zijn namelijk verslaafd aan deze Zweedse versnapering en hier eet je onze favorieten.

Het bekende kaneelbroodje van Arket

Niet alleen koop je hier mooie interieur spullen, maar ook trendy mannen- en vrouwenkleding. Je loopt hier gegarandeerd de deur uit met een goed gevulde shoppingbag maar niet voordat je eerst nog een stop maakt in de coffee corner in de winkel. Je kunt hier binnen en buiten zitten maar ook wat meenemen voor onderweg. De cinnamon rolls met pistache nootjes zijn echt ge-wel-dig. Tip: neem er wat extra mee naar huis. Wel diezelfde dag nog opeten, dan zijn ze het lekkerst.

Selma’s Nordic Bakery

Bij deze bakkerij in de Jan van Galenstraat scoor je de allerlekkerste Scandinavische versnaperingen. Naast het fameuze kaneelbroodje, kun je hier nog veel meer lekkere baksels proberen. Heerlijke tartelettes bijvoorbeeld of een croissant met amandelschaafsel. Het goede nieuws is dat je hier ook vét lekkere koffie scoort.

4850

Om de hoek van het Oosterpark vind je 4850. Dit restaurant serveert overdag heerlijke cinnamon buns. Het recept blijkt een schot in de roos te zijn want de kaneelbroodjes zijn niet aan te slepen. Met een koffie in je hand struin je direct het Oosterpark in: heerlijk.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.