Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 29 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de leukste films om in de stemming te komen voor oud en nieuw

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij en wat is er beter om in de stemming te komen dan een paar heerlijke films? En dan natuurlijk wel eentje die een beetje bij de feestelijke stemming past. We hebben daarom een aantal films voor jou uitgekozen die perfect zijn op oud en nieuw.

Van herkenbare films als Bridget Jones tot klassieker The Holiday. Happy new year!

Films om in de stemming te komen voor oud en nieuw

Wij delen de leukste films om alvast in de stemming te komen voor een oud en nieuw die anders zal zijn dan normaal. Oliebol, een warme deken en een glas champagne erbij, enjoy.

1. The Age Of Adeline

Het onsterfelijke personage van Blake Lively werd geboren op nieuwjaarsdag en maakt er een gewoonte van om oudejaarsfeesten bij te wonen in een reeks fantastische jurken. Het is op één van deze feesten waar ze Ellis Jones (Michiel Huisman) ontmoet. Haar zorgvuldig opgebouwde wereld begint te ontrafelen terwijl ze verliefd op hem wordt en ze moet zowel haar verleden als haar toekomst verwerken. Één van de films die niet mag ontbreken op oud en nieuw.

2. About Time

Wanneer Tim (Domhall Gleeson) van zijn vader (Bill Nighy) ontdekt dat hij het heeft geërfd om terug in de tijd te gaan, is het eerste dat hij doet de avond ervoor terugkeren naar hun oudejaarsfeest en zijn grote liefde te kussen. In plaats van de wereld te veranderen, gebruikt Tim dit geschenk om ongemakkelijke gesprekken te corrigeren en ervoor te zorgen dat hij de vrouw van zijn dromen (Rachel McAdams) het hof kan maken. Één van de meest hilarische films die niet mag ontbreken op oud en nieuw.

3. Sex And The City The Movie

Terwijl Sex and the City in de loop van het jaar plaatsvindt, zien we ook een aantal momenten op oudejaarsavond die laat zien hoe Carrie door de besneeuwde straten van New York rent (uiteraard op hakken) om bij haar bestie Miranda te zijn, terwijl Mairi Campbell’s “Auld Lang Syne” speelt op de achtergrond. I’m not crying, you are.

4. When Harry Met Sally

Het is altijd fijn om te zien hoe twee mensen in de loop van de tijd verliefd worden, maar Meg Ryan en Billy Crystal hebben het proces geperfectioneerd in When Harry Met Sally. Hun climax-nieuwjaarskus is een van de meest romantische scènes aller tijden. Trakteer jezelf op heerlijke chocolaatjes tijdens de film.

5. Bridget Jones’s Diary

Een andere iconische moment vindt plaats in Bridget Jones’s Diary, de typische rom-com voor de eeuwig alleenstaande vrouw. Bridget Jones houdt een dagboek bij met haar nieuwe doelen voor het nieuwe jaar. Maar dat wordt lastig wanneer ze verliefd wordt op haar foute baas Daniel Cleaver én twijfelt over andere liefde Mark Darcey. Bonus, Colin Firth draagt ​​een echt glorieuze lelijke trui. Één van de films die niet mag ontbreken op jouw lijstje.

6. New Year’s Eve

New Year’s Eve gaat over New Yorkers en hun ervaringen met de liefde op oudejaarsavond. De film is echt het toppunt van zoveel mogelijk sterren in één film proppen. Van Taylor Swift tot Leah Michelle tot Ashton Kutcher tot Bon Jovie, er is eigenlijk voor elk wat wils in dit oudejaarsfeest. Één van de films die niet mag ontbreken op oud en nieuw.

7. The Holiday

Na wat pech met de liefde te hebben gehad, ruilen een Amerikaanse (Cameron Diaz) en Engelse vrouw (Kate Winslet) impulsief huizen in voor de feestdagen. Dit leidt tot nieuwe romances die ze nooit hadden verwacht te vinden. The Holiday zal je leren dat verandering gezond is en soms alles is wat je nodig hebt om iets groots te laten gebeuren. En daarnaast is het natuurlijk een film om van te smullen.

Lees ook: Dit zijn de leukste activiteiten om te doen thuis tijdens de feestdagen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.