Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Fashion 20 apr 2023
Leestijd: 1 minuut

Padellen in stijl: H&M lanceert vandaag een racketsport collectie

Voor elke sport of modeliefhebber wordt vandaag de tofste collectie van het moment gelanceerd. H&M Move komt met een collectie speciaal voor racketsporten zoals tennis, padel, tafeltennis en squash.

Speciaal voor je inner Sporty Spice.

H&M is back

We kunnen inmiddels wel stellen dat H&M weer helemaal terug is met de meest iconische samenwerkingen en collecties. Zo werd er een designersamenwerking met Mugler aangekondigd, kwam de keten met een home-samenwerking met vrouwelijke kunstenaars en ook voor hun sportcollectie wordt er vandaag weer iets leuks gelanceerd.

Racketsport of tenniscore?

H&M Move, de sportcollectie van een van de grootste modeketens van de wereld, heeft iets leuks nieuws voor ons in petto. Sinds de opkomst van padellen (al geprobeerd?) is de populariteit van raketsporten enorm toegenomen. We zijn niet alleen aanzet padellen geslagen. Ook tennis, badminton, squash en tafeltennis is ineens reuze trending. En niet alleen voor sportliefhebbers. Naast balletcore, barbiecore en mermaidcore is ook tenniscore op komst als enorme modetrend dit voorjaar. We kunnen niet anders zeggen dan dat deze collectie dus precies op het juiste moment komt.

De capsule collectie

De collectie bestaat uit functionele en modieuze movewear. Van tennisrokjes en -jurken met ingebouwde shorts en balzakjes tot trainingspakken die ideaal zijn voor de warming-up. Nog niet aan het racket sporten geslagen? De truien zijn ook heerlijk te combineren op een jeans of pantalon, de tennisrokjes kunnen vrijwel overal bij en de joggingpakken zouden we wel elke dag kunnen dragen. Nóg een voordeel, de prijzen van de collectie beginnen al bij €7,99. We love!

De collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en via h&m.com.

Fit de zomer in? Met 5 deze tips lukt dat zonder uren in de sportschool te staan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.