Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Parfum 26 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Masculine vibes – deze geuren met een ‘mannelijk randje’ wil je toevoegen aan je parfumcollectie

Begrijp ons niet verkeerd, wij krijgen geen genoeg van femine noten als tuberoos, amber en vanille. Toch zijn er soms mannenparfums die zó lekker ruiken, dat we ze stiekem zelf willen dragen. Wil je niet meteen naar Dior Sauvage ruiken, maar wel je masculine energy boosten? Dan wil je deze geuren met een mannelijk randje aan jouw parfumcollectie toevoegen.

Want sinds wanneer zijn geuren eigenlijk voor mannen óf vrouwen?

Deze geuren met een ‘mannelijk randje’ wil je toevoegen aan je parfumcollectie

Die frisse, krachtige geur die vaak kenmerkend is voor mannenparfums, doet het ook onwijs goed bij vrouwen. Wedden dat jij je enorm empowered voelt wanneer je één van deze parfums draagt?

Juliette has a Gun Ego Stratis – €120

De nieuwste parel in onze parfumgarderobe is Ego Stratis van niche parfumhuis Juliette has a Gun. Je kent dit merk misschien al van Not a Perfume: de uniseks geur waarmee het merk groot werd. Ego Stratis gaat nog een klein stapje verder en wij zijn verliefd. Het is een energiek en aquatisch parfum met noten als ambroxan, bergamot, perzik en musk.

Skins

Le Labo Santal 33 – €180

Deze veelgeliefde geur mag niet ontbreken in dit rijtje. Santal 33 staat in het teken van (je raadt het al) sandelhout en doet het goed bij iedereen. Zomer of winter: dit veelzijdige parfum, met masculine touch, kan altijd. Toch iets zoeters? Sunny Side up van Juliette has a Gun heeft ook veel sandelhout, maar op een iets vrouwelijkere manier. If that makes sense.

Skins

Le Labo Rose 31 – €180

Nog een fantastische geur van Le Labo: Rose 31. Als je houdt van rozengeur, maar ook van een stoere en frisse ondertoon, dan vind je Rose 31 vast fijn. Het is de veelzijdige geur die zowel overdag als ‘s avonds van pas komt.

Skins

Zielinski & Rozen Black Pepper – €89

Als jij houdt van ‘donkere’ geuren, dan is Black Pepper van Zielinski & Rozen een goede match. Het parfumhuis van Eres Rozen opende onlangs een prachtige boutique aan de Utrechtsestraat in Amsterdam, waardoor we eindelijk de mogelijkheid hebben om de geuren IRL te ervaren.

Zielinsky & Rozen

EX NIHILO The Hedonist – €180

Deze geur is opgebouwd uit noten van akigalahout, gember, vetiver en muskus, wat het parfum een mannelijke draai geeft. Daarnaast heeft de geur toch iets zoets, waardoor het voor iedereen een fijne geur is om te dragen.

Skins

Les Couvent des Minimes Tinharé – €50

Volgens sommigen is dit parfum een dupe van het populaire Baccarat Rouge. Toch geven de twee geuren je een totaal ander gevoel. Tinharé is een krachtig en gedurfd parfum, dat slim gebruikt maakt van het sensuele ingrediënt vanille en hout.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.