Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 26 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Paris Hilton droeg twee verschillende schoenen bij Jimmy Fallon in New York City

Er zijn heel veel dingen die Paris Hilton kan hebben, zo droeg ze in het verleden fluwelen tracksuits van Juicy Couture, rockte ze double denim en maakte ze Moon Boots razendpopulair. Nu zien we haar in New York City en daar valt iets op aan haar outfit: ze draagt namelijk twee verschillende schoenen tijdens The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Is dit met opzet?

Paris Hilton draagt twee verschillende schoenen

Tijdens een optreden in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon afgelopen week, droeg Paris Hilton een limoengroene jurk met pailletten en nudekleurige stiletto’s van Giuseppe Zanotti naar de New York Studios. Ook haar chihuahua Diamond was van de partij. Vervolgens verscheen ze op de set van de show en viel ons direct iets op: ze droeg nog maar één Giuseppe Zanotti stiletto en aan de andere voet had ze een kristallen hak. Daarmee droeg Paris Hilton twee verschillende schoenen tijdens haar optreden.

Raymond Hall/GC Images
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon NBC

We waren niet de enigen die het opviel dat Paris Hilton twee verschillende schoenen droeg tijdens de show. Na de show postte Jimmy Fallon een komische video van de modeblunder met de tekst, “When you rush out of the house with the wrong shoes,” Paris Hilton repostte de video vervolgens op haar eigen Instagram.

https://www.instagram.com/reel/CZKxq3wPTl8/?utm_source=ig_embed

Fans gingen al snel los in de comments met reacties als, “Pretty sure this wasn’t an accident. But if it was – her confidence is just goals👏😍 “, terwijl een tweede toevoegde, “Or is it a new trend. 🔥🔥”, een derde dacht ook dat de modeblunder met opzet ging en schreef, “She probably did it on purpose y’all 😂”. Of het nou wel of geen opzet was, Paris leek behoorlijk zelfverzekerd met de twee verschillende schoenen aan haar voeten. Wat kan ze niet hebben?

Paris Hilton plaatst een iconische tweet over House of Gucci en Twitter gaat compleet los

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.