Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 25 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Dua Lipa brengt deze 90’s boots terug in de mode met nieuwe foto op Instagram

Dat Dua Lipa een heus mode-icoon is, mag inmiddels duidelijk zijn. Eerder zagen we haar met vlindermotieven, bracht ze eigenhandig Y2K-trends terug in de mode en nu gaat ze wederom terug in de tijd. De 26-jarige zangeres laat op Instagram zien hoe ze boots uit de 90’s weer helemaal hot maakt.

DUA = FIRE.

Dua Lipa brengt 90’s boots terug

Dua Lipa uploadde op Instagram haar meest recente outfit, tijdens de rehearsals voor haar opkomende Future Nostalgic-tour die volgende maand van start gaat. De zangeres ging voor een kobaltblauwe puffer, witte wide leg jeans en Moon Boots. Hoewel er geen sneeuwvlokje te zien is, herinnert Dua ons eraan dat de boots uit de 90’s helemaal terug in de mode zijn.

Dua Lipa is groot fan van het merk, want de zangeres droeg in december een Hello Kitty-versie met alleen een bikini tijdens een trip naar de Cotswolds, ze is zeker niet de eerste celebrity die de laarzen weer aantrekt. Afgelopen week verscheen Kendall Jenner ook in bikini met furry boots onder haar look, terwijl ze in een dik pak sneeuw stond. Het lijkt erop dat Moon Boots weer helemaal terugkomen, ze werden voor het eerst populair na de landing van Apollo 11 op de maan en vervolgens begin 2000 toen Victoria Beckham, Gwen Stefani en Paris Hilton ze gingen dragen.

Jamie McCarthy/WireImage

Dua Lipa en Kylie Jenner dragen doorschijnende bodysuits op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.