Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Entertainment 4 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

PDA op de Grammys: dit waren de meest juicy momenten op de rode loper

Terwijl wij allemaal lagen te slapen, werd in Amerika de 64e editie van de Grammy Awards gehouden. Ook tijdens deze award-show betraden veel koppels de rode loper en zij waren zeker niet bang om een intiem momentje te delen met de camera én de rest van de wereld.

CUTE.

Grammys 2022

De 64e editie van de Grammy Awards, één van de belangrijkste prijsuitreikingen ter wereld, werd op 3 april georganiseerd in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. Alle grote sterren waren aanwezig en zij zagen er – hoe kan het ook anders – stuk voor stuk geweldig uit. Eerder zetten wij al de allerbeste looks van de avond voor je op een rijtje.

Naast deze geweldige looks viel het ons ook op dat het op bepaalde momenten heet werd op de rode loper. Wij hebben de meest juicy ‘Public Displays of Affection’ (PDA) voor je op een rijtje gezet.. want het waren er een hoop.

Justin en Hailey Bieber

Wat een prachtig stel is het ook hè.

Johnny Nunez / Getty Images

Wat is een Grammy Award editie zonder een van de grootste popsterren van deze tijd? Precies, niks dus. Daarom was niemand minder dan Justin Bieber aanwezig op de rode loper mét wifey Hailey. Deze 64e editie van de prijsuitreiking markeert de eerste keer dat Bieber is genomineerd voor Record of the Year, Song of the Year én Album of the Year tegelijkertijd.

Winnaar of niet, zijn allergrootste prijs had Justin al aan zijn zijde: zijn vrouw Hailey Bieber betrad ook de rode loper en samen deelden ze een intiem moment voor de lenzen van de fotografen.

Addison Rae en Omer Fedi

Van TikTok-dansjes naar zoenen op de Grammys.

Amy Sussman/Getty Images

TikTok-ster en actrice Addison Rae zit op een roze wolk: sinds een paar maanden is ze samen met gitarist Omer Fedi en dit steken de twee niet onder stoelen of banken. Op de rode loper van de Grammy Awards trakteerden ze de wereld op beelden van een gepassioneerde kus én een hand op de bil.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

WE LOVE KRAVIS.

Waar zij een aantal dagen geleden al intiem werden gespot bij de Oscars, konden Kourtney Kardashian en Travis Barker het tijdens de Grammys ook niet laten om even een intiem momentje te delen. Heel deze relatie schreeuwt ‘PDA’ dus niemand was echt verrast. Lief is het wel.

Eric Bellinger and La’Myia Good

Cuuuute.

Jeff Kravitz / FilmMagic

Ook Eric Bellinger en zijn vrouw La’Mya Good waren aanwezig bij de 64e editie van de Grammys. Bellinger was genomineerd voor Best Progressive R&B album. De twee zagen er super gelukkig en helemaal in love.

Can’t wait – Billie Eilish speelt samen met Harry Styles een rol in miniserie van Gucci

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.