Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 28 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans vragen zich massaal af waarom Kourtney Kardashian en Travis Barker bij de Oscars waren

Het lijkt beter dan ooit te gaan met Kourtney Kardashian en Travis Barker. Het stel is niet alleen helemaal klaar om te trouwen, maar proberen ook samen een baby te krijgen. We kunnen dus wel zeggen dat de liefde er nog steeds afspat bij het koppel, maar fans vragen zich nu massaal af waarom Kourtney Kardashian en Travis Barker bij de Oscars waren.

Het ging er weer heet aan toe op de rode loper.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Het stel is nog maar een klein jaar samen, maar heeft al verschillende grote stappen genomen in hun relatie. Zo zijn Kourtney Kardashian en Travis Barker al verloofd en heeft het stel officieel onthuld dat ze een baby willen krijgen. Ze zijn het It-koppel van 2021 en ze hebben nu al bewezen dat ze ook dit jaar nergens heen gaan.

Vorig jaar vlogen de intieme foto’s van het koppel ons om de oren en dit jaar is het weer raak. Kourtney kardashian en Travis Barker waren gisteren namelijk aanwezig bij de Oscars en ze waren vrij intiem op de rode loper. Toch vroegen fans zich op Twitter maar één ding af en dat was waarom Kourtney en Travis überhaupt bij de 2022 Academy Awards waren.

Kourtney Kardashian prankt Travis Barker op een hilarische manier en fans gaan los

De Oscars

Het stel woonde gisteren de Oscars bij en liep over de rode loper in een pop-punk zwarte look. Kourtney droeg een strapless midi-jurk en de Blink-182-drummer was te zien met een zwarte top en een double-breasted blazer met bijpassende broek. Het stel recreëerde zelfs een intiem moment wat ze op de rode loper van de VMA’s hadden.

Hoewel Kourtney en Travis er ongetwijfeld geweldig uitzien, begrepen veel fans niet waarom ze bij een prijsuitreiking waren die de filmindustrie viert. Afgezien van een paar kleine rollen, weten we namelijk allemaal dat Kourtney Kardashian en Travis Barker niet in bekende films te zien zijn.

Kourtney Kardashian en Travis Barker de Oscars
Kevin Mazur/WireImage

Kourtney Kardashian onthult intieme details over haar seksleven met Travis Barker

Reacties

Fans gingen natuurlijk direct naar Twitter om hun gedachtes te delen. Zo schrijft een fan: “Why are Travis and Kourtney there.” Andere fans schrijven: “Okay why would the Oscars invite Kourtney and Travis but not Richard Madden? That man is in town”, “I’m so confused…why are Kourtney & Travis at The Oscars? Maybe they were plus ones for other guests” en “The fuck is Kourtney Kardashian doing there 💀 #Oscars.”

Later werd onthuld dat Travis moest optreden in de All-Star Band tijdens de Oscars.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.