Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Festivals 1 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Wil je heen: Peggy Gou siert de line-up van No Art Festival

Het festivalseizoen is in full swing en ook dit weekend staan er weer een heleboel feestjes in de agenda, zoals 909 en Amsterdam Open Air. Eerder plaatsten we al een overzicht van alle festivals die de moeite waard zijn in 2023. Eén daarvan in No Art, die afgelopen week een wel heel bijzondere dj aan de line-up toevoegde.

De mannen van No Art zijn lekker bezig en tillen het zomerfestival naar een nieuw niveau.

Peggy Gou siert de line-up van No Art Festival

Nooit eerder kondigde No Art zo ver van tevoren een line-up aan, maar na het succes van de eerste editie kondigt de organisatie voor het eerst in de geschiedenis ver van tevoren de line-up aan. Naast het reguliere festival op zaterdag 24 juni, kondigt No Art ook het artistieke ‘Synergy Festival’ aan op vrijdag 23 juni.

Naast ANOTR, die zelf groot publiek naar het festival trekken, is er nog een headliner die de ticketverkoop gaat boosten. Niemand minder dan Peggy Gou zal op 24 juni in het Amsterdamse Flevopark achter de decks staan. We bewonderden Peggy Gou al tijdens ADE, maar dit keer staat zijn in de open lucht haar muziek te draaien. Hier wil je bij zijn.

De volledige line-up van No Art Festival

No Art Festival heeft als een van de weinige Nederlandse festivalorganisatoren de internationale ster Peggy Gou weten te strikken als headliner, maar naast Gou, halen de mannen van No Art ook ANOTR, Moodymann, DJ Tennis, Carlita, tINI b2b Shonky, TOMAN, Mateo Dufour b2b Alci, Deniro en Nedda Sou naar het Amsterdamse Flevopark op 24 juni.

“Ons doel is om niet zomaar events te organiseren, maar om de bezoeker een complete muzikale en artistieke ervaring te bieden. Wij willen onze bezoekers onvergetelijke dagen bieden, waar zij het met hun vrienden of zelfs vreemden na afloop over hebben. Al onze evenementen hebben een speciale line-up en een mix van gevestigde namen en opkomend talent is voor ons belangrijk. Wij onthullen dit normaliter pas op het laatste moment, maar voor deze bijzondere editie wilden wij onze excitement alvast delen met alle fans”, aldus No Art.

En goed nieuws: er zijn nog tickets in de verkoop. Bestellen doe je hier.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.