Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 17 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Afterparty official: Pete Davidson maakt zijn eerste publieke vertoning met deze Netflix-actrice

Na verschillende romances weten we inmiddels dat Pete Davidson veel vrouwelijke celebs om zijn vingers windt met zijn natuurlijke charmes. Een paar weken geleden was het weer raak. Toen kwam naar buiten dat Pete datet met actrice Madelyn Cline.

Nu lijkt hun romance serieuze vormen aan te nemen. De twee arriveren samen bij de afterparty van Saturday Night Live. En zoals je weet, is in Hollywood een eerste publieke vertoning een ding.

Pete Davidson en Madelyn Cline

Eind september kwam het nieuws al naar buiten dat Pete Davidson gespot was met Madelyn Cline. Deze actrice kennen we onder andere als Sarah Cameron in de Netflix-serie Outer Banks. Het nieuws kwam een maand nadat Pete brak met Chase Sui Wonders. Met wie hij meer dan een jaar samen is geweest.

Volgens bronnen van US Weekly zijn Pete en Madelyn aan het daten. ”Pete and Madelyn are dating. They spent the night together at the Beverly Hills Hotel and then had breakfast together there the next morning,” stelt de bron. “They were really low-key and kept things casual, wearing baseball hats.”

Eerste publieke vertoning

Afgelopen zaterdag hoste Pete het Amerikaanse programma Saturday Night Live en Madelyn kwam naar de opnames om hem te supporten. Mocht jij je afvragen hoe serieus het is tussen de twee: Madelyn zat in het publiek tussen Pete’s vrienden en familie. Doe met die informatie wat je wil.

Na de opnames bewogen Pete en Madelyn zich samen (hand in hand!) naar de SNL-afterparty, waar de zaal van Catch gevuld was met celebs als Taylor Swift en Ice Spice. Toch wilden Pete en Madelyn daar niet veel van weten – volgens bronnen van People waren ze namelijk vooral erg op elkaar gericht. “They were very lovey, very cute, but they kept to themselves” vertelt de insider.

Nu Madelyn zich voor de ogen van het grote publiek aan Pete’s zijde voegt, is dit voor velen een teken dat de relatie ‘officieel’ is. Toch wachten wij nog even af hoe deze romance zich verder ontvouwt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.