Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 25 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Pete Davidson en Chase Sui Wonders uit elkaar na relatie van een jaar

Pete Davidson is weer single na zijn relatie met Chase Sui Wonders. Na een jaar samen te zijn geweest, zetten de twee acteurs een punt achter hun relatie.

En dat terwijl Chase Sui Pete zo goed steunde tijdens zijn moeilijke periode.

Pete Davidson en Chase Sui Wonders uit elkaar

Afgelopen donderdag vertelde een bron dichtbij Pete Davidson aan People dat er geen sprake meer is van een relatie tussen hem en Chase Sui Wonders. “He’s single again. He’s out and about and doing really well” vertelt de insider.

Wat de reden van de breuk is, dat is nog onbekend. Page Six heeft om een statement gevraagd, maar heeft van beide partijen nog niets gehoord. De kans is dus groot dat de breuk recent is geweest.

Een moeilijke periode voor Pete

Pete Davidson heeft er een turbulent jaar op zitten. Halverwege juni kwam Pete in een ongeluk en werd hij aangeklaagd voor roekeloos rijgedrag. Hij parkeerde zijn auto met flinke snelheid in een huis in Beverly Hills, terwijl vriendin Chase Sui naast hem zat. Voor deze uitschieter krijgt Pete vijftig uur taakstraf en krijgt hij voorlichting in een ziekenhuis of mortuarium over de gevolgen van roekeloos rijgedrag. Deze taakstraf zal voor Pete zwaar worden, om redenen die met zijn vader te maken hebben.

Chase Sui steunt Pete in rehab

Eind juni kwam het nieuws naar buiten dat Pete Davidson in rehab zit, om aan zijn mentale problemen te werken. Pete Davidson checkte in bij een kliniek in Pennsylvania, waar zijn goede vriend John Mulaney hulp zocht voor alcohol- en drugsproblemen. Maar dat is niet waar Pete voor aanklopte: hij lijdt aan PTSS en borderline. Een vriend vertelt: “Pete regularly goes to rehab for ‘tune ups’ and to take a mental break, so that’s what’s happening.”

In die tijd werd duidelijk hoe sterk Chase Sui naast haar liefje bleef staan. Ze deed alles om hem te supporten en ook haar familie was erg behulpzaam.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.