Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 16 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Pete Davidson en Kim Kardashian zoenen voor het eerst in het openbaar

Kim Kardashian en Pete Davidson zijn een van 2021’s meest onverwachte koppels geworden. Tot op heden was de romance van de comedian en de oprichter van SKIMS een echte wervelwind, maar bleven echte foto’s van het koppel nog uit. Wel hoorden en zagen we de eerste beelden tijdens SNL, geheime dates en het ontmoeten van elkaars ouders. Nu zoenen de twee voor het eerst in het openbaar.

OMG.

Kim Kardashian en Pete Davidson

Waar de relatie van Julia Fox en Kanye ‘Ye’ West strandde tijdens Valentijnsdag, lijkt het tussen Kim Kardashian en Pete Davidson beter dan ooit te gaan. Ter ere van de dag van de liefde ging het stel naar New York City voor een date. Het diner werd gehouden in het luxe New Yorkse restaurant Cipriani en terwijl ze het restaurant verlieten werden Kim K en Pete voor het eerst zoenend in het openbaar gespot. Op de foto’s, die werden gepubliceerd door Page Six, zien we hoe Kim en Pete hand in hand over straat lopen terwijl ze matching zonnebrillen dragen.

Dit zijn de beste Twitter-reacties op de relatie van Kim Kardashian en Pete Davidson

Het lijkt misschien niet heel bijzonder, aangezien het al een paar maanden bekend is dat het paar aan het daten is. Toch werden ze nooit eerder intiem gespot en zijn er zelfs maar heel weinig foto’s van de twee te vinden. Inmiddels is bekend dat Kim Kardashian in een vechtscheiding met Kanye ‘Ye’ West zit. Laatstgenoemde maakte op Valentijnsdag bekend dat hij Kim K graag terugwil en stond met een pick-up vol rode rozen voor haar deur. Het lijkt erop dat Kim haar keuze inmiddels heeft gemaakt en aan een toekomst werkt met nieuwe liefde Pete Davidson.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.