Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 21 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Op deze grappige manier maakt Pete Davidson zijn debuut in The Kardashians

Pete Davidson heeft eindelijk zijn reality-tv-debuut gemaakt in The Kardashians. Na 10 afleveringen van The Kardashians slaagde Pete Davidson voor de ultieme vriendjes test door in de Hulu-serie te verschijnen. Nou ja, een soort van ‘verschijnen’ dan. Gedurende het eerste seizoen van de show heeft Kim Kardashian veel details laten vallen en zelfs wat telefoontjes met haar vriendje gehad, maar Pete Davidson’s daadwerkelijke cameo in The Kardashians kwam pas in de laatste aflevering van seizoen 1. De manier waarop was op zijn minst gezegd grappig.

Kim en Pete zijn sinds oktober 2021 aan het daten, veel fans hadden de hoop om Pete in de nieuwe show te mogen gaan bewonderen. Tijdens het eerste seizoen onthulde Kim een ​​heleboel details over hun romance, Pete verscheen uiteindelijk helemaal aan het einde van het seizoen in de show. De finale van seizoen 1 werd uitgezonden op 16 juni en liet kijkers met een zware cliffhanger achter toen Khloé erachter kwam dat Tristan Thompson haar again had bedrogen.

Debuut Pete Davidson in The Kardashians

Om dit hartverscheurende drama wat luchtiger te maken zien we een grappig fragment van Kim. Kim zegt het volgende tegen Pete: ”Pete, kom hier, je moet Paxy ontmoeten. Ze heeft 14 jaar met me gewerkt als audio van Keeping Up With the Kardashians. Ze weet alles van mij. Ze heeft waarschijnlijk mijn vagina gezien.” Pete zijn reactie hierop is scherp en grappig, hij zegt: ”Meer dan ik?” Waarop Kim eraan toevoegt: ”Niet meer dan jij, maar ze heeft het waarschijnlijk gezien.” Het is een grappig fragment, zo te horen is het stel perfect op elkaar ingespeeld. 

Kim en Pete zijn nu negen maanden samen, hoewel het paar pas op 11 maart officieel op Instagram ging. Het Instagram debuut bevatte een foto van hen op de grond, met Pete die met zijn hoofd op Kims schoot lag. Het bijschrift citeerde de film The Town en luidde: ”Wiens auto gaan we nemen?!” Sinds de twee samenzijn is er veel gebeurt. Ze zijn samen op vakantie geweest, ze hebben samen rode loper-evenementen bijgewoond en liefdevol gesproken over hun oprechte connectie.

Ze begonnen niet zo liefdevol. Kim gaf in The Kardashians toe dat ze aanvankelijk alleen maar geïnteresseerd was in seks met hem. ”Ik dacht niet eens van: ‘Oh mijn god, ik ga een relatie met hem krijgen’… ik was eigenlijk gewoon DTF.”  

Wij vinden het  begrijpelijk dat Kim niet op zoek was naar een relatie, want ze ontmoette Pete vers uit een huwelijk een goed aantal jaar met Kanye West. Zo zie je maar liefde gebeurt wanneer je het het minst verwacht. The Kardashians Seizoen 2 is naar verluid in productie en er zijn al enkele veelbelovende tekenen dat Pete een grotere rol zal spelen in het tweede seizoen. Let’s hope!

Pete Davidson zit weer op Instagram en fans gaan los over de mensen die hij volgt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.