Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 21 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Daar is ‘ie dan: de single ‘Break My Soul’ van Beyoncé is nu te luisteren

Fans van Beyoncé weten ‘t vast al lang.. maar haar nieuwste single Break My Soul is uit én wat een plaat. Volgers van de iconische zangeres werden vannacht getrakteerd op de nieuwste single van de zangeres. Iets eerder dan verwacht, want waar het nummer ‘Break My Soul’ eigenlijk om pas middernacht aan de oostkust van Amerika zou uitkomen, was het liedje al een paar uur eerder te horen via Tidal. Maar nu mogen we ‘m allemaal horen dus scroll snel naar beneden om het liedje te luisteren!

SHE’S BACK.

Beyoncé Breaks Our Soul

Queen B kondigde deze release aan via Instagram en Twitter met de caption: “6. BREAK MY SOUL. midnight ET”. Meer hoeft ze niet te zeggen.. heel de wereld is in rep en roer en we kunnen ons voorstellen dat dat precies is wat ze bedacht had.
‘Break My Soul’ is de eerste single van album Renaissance, dat op 29 juli uitkomt. Het laatste studio-album van Beyoncé stamt uit 2016 (Ja, echt). Iedereen was flink verrast na aankondiging van het nieuwe album – maar het is ontzettend welkom. De zangeres heeft zich eerst gericht op haar kinderen en familie én nu is het weer tijd om te stralen. Wij kunnen niet wachten tot het hele album te beluisteren is.

Vannacht plaatste ze dan ook een foto op Instagram met de mededeling dat het nummer uit was met de caption: “BREAK MY SOUL out now”. Ben jij ook zo benieuwd naar dat nummer?! Je luistert ‘m hier:

ON REPEAT.

Beyoncé heeft een full fringe en neemt ons mee terug naar het jaar 2003

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.