Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 4 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Pfieuw, gelukkig! Zó ontsnap je aan kledingstress op festivals

De hamvraag in iedere groepschat met vriendinnen voorafgaand aan een feestje: ‘Wat trekken jullie aan?!’ Het festivalseizoen is alweer even van start, maar gelukkig staan er nog genoeg festivals voor de deur. Of het nu gaat om Wildeburg of Lowlands, ieder event kent een eigen sfeer. En dat vraagt om een bijpassende look.

Ben jij al helemaal klaar voor je volgende festival? Genieten van live-acts, proosten met vriendinnen en dat hopelijk allemaal in het gezelschap van een lekker zonnetje. In de lente en zomer dansen we samen weer massaal op de leukste buitenfeesten. En daar hoort natuurlijk ook een toffe outfit bij. Maar waar shop je een look die perfect aansluit bij jouw stijl? Warenhuis TK Maxx to the rescue! Lees verder en ontdek waarom…

Designerpareltjes

We zijn al snel geneigd om onze telefoon erbij te pakken en online een bestelling te plaatsen. Maar daar komt weinig voorpret bij kijken. Hóe fijn is het dan om een winkel binnen te stappen en je complete outfit bij elkaar te shoppen. Bij warenhuis TK Maxx vind je alles onder één dak: van fashion tot accessoires en tassen. Dankzij het wisselende aanbod is er altijd iets te vinden dat jouw hart sneller doet slaan. Plan met een vriendin snel een dagje om samen door het warenhuis te struinen op zoek naar de mooiste schatten, waaronder designeritems voor een prikkie. Wedden dat jullie straks op verschillende festivals paraderen in de origineelste outfits?

Doe alvast wat inspiratie op. Bron: TK Maxx

Of je nu hét perfecte tasje of een setje te gekke oorbellen wil scoren, warenhuis TK Maxx heeft het. Speur de winkel door en vind echte treasures. En door een wisselend aanbod van grote merken kun je tot 60% besparen op de adviesprijs. Als de buit binnen is, stel je met gemak een knallende festivaloutfit samen. In een handomdraai festival-ready. Op naar de volgende party!

Succesvol schatzoeken tijdens festivalseizoen

Klinkt leuk, dat schatzoeken. Maar hoe pak je die treasure hunt voorafgaand aan de festivals het beste aan? TK Maxx geeft je vier tips mee:

  • Met een open mind ontdek je de beste schatten. Zonder een specifiek doel stuit je dus vaak op de mooiste musthaves.
  • In de 17 vestigingen van TK Maxx vind je alles onder één dak. Creëer overzicht en beslis daarom bij binnenkomst op welke afdeling je moet zijn, zoek dan naar de categorie (dames, beauty of accessoires) en kijk vervolgens bij jouw maat.
  • Laat jouw parel niet meer los! Er is geen magazijn en dus ook geen tweede kans.
  • Kom vaak terug, want er zijn meerdere leveringen per week.

*Producten variëren per winkel.

In samenwerking met TK Maxx

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.