Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 3 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Belastingdienst maakt blunder met privéfoto op Instagram Story

De Belastingdienst: niet veel mensen worden blij van het horen over deze instantie. Het is nodig, maar daar is ook alles mee gezegd. Toch kunnen ze af en toe wel voor een lach op het gezicht zorgen, al is het dan wel door een dommige fout van één van de medewerkers.

Belastingdienst plaatst broodje frikandel

Het hebben van Instagram is leuk, totdat je toegang hebt tot meerdere accounts. Dan moet je wel scherp zijn als je iets plaatst en dat was vandaag niet het geval bij De Belastingdienst. Eén van de social werknemers plaatste namelijk een foto van een broodje frikandel bij de La Place op het verhaal, met de caption “Zelfmoordpoging maar zoooo’n zin in”. Tsja – niet mega zakelijk. En ook niet professioneel. En alhoewel dit natuurlijk kan gebeuren, is het extra grappig door de serieuze aard van de organisatie.

Bekijk de story’s hier:

Reactie Belastingdienst

Natuurlijk hebben ze wel al gereageerd op dit voorval: “De story die kort online stond was een jammerlijke fout van een medewerker, die dacht te posten op het persoonlijk acount maar helaas nog ingelogd was op ons zakelijke account. We betreuren dat deze foute grap op ons account heeft gestaan”, aldus De Belastingdienst in een reactie.”

Vroeg je belastinggeld krijgen?

Je hebt altijd tot 1 mei van het jaar de tijd om je belastingaangifte te doen, tenzij je uitstel hebt aangevraagd. Wijzelf behoren tot de groep die dit klusje tot het laatste moment uitstelt, maar er zijn ook miljoenen early birds.

Door de Belastingdienst worden belasting betalende Nederlanders wat betreft het indienen van de Belastingaangifte 2023 ingediend in twee groepen. De groep die vóór 1 april aangifte doet, krijgt sowieso vóór 1 juli bericht. Dat bericht is je aanslag. Heb je in april aangifte gedaan, dan probeert de Belastingdienst binnen 3 maanden een bericht te sturen. Dus tip voor volgend jaar: wees er snel bij.

Wij proberen Tiana’s Bayou Adventure in Walt Disney World: ‘perfecte zomerattractie’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.