Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Fashion 3 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Déze zomerse schoen zien we massaal in de winkels liggen, maar de meningen zijn verdeeld

We hadden niet gedacht dat we de platform sandaal massaal voorbij zouden zien komen als trend, maar boy did we think wrong. De schoenen zijn massaal in de winkels te vinden, worden door menig stijlicoon al gedragen.

En het worden dé schoenen die we in de zomer voorbij gaan zien komen. Kan jij eraan wennen?

Platform sandalen

De ballerina’s en loafers moeten even plaats maken voor een grovere schoen deze zomer. De platform sandalen en slippers zijn in zowat elke winkel te vinden en worden massaal gekocht. Het zijn de elevated versions (letterlijk en figuurlijk) van een gewone sandaal, maar mensen moeten er nog wel aan wennen. Sandalen zijn al lange tijd niet ieders favoriet, en de platform versie laat dan ook veel hoofden draaien.

Ugly chic

We lijken met deze schoen terug te gaan naar de ugly chic look, maar die is niet voor iedereen weggelegd. Toch worden de schoenen wel de hemel ingeprezen, want comfortabel zijn ze zeker. Daarnaast zijn er ook veel stijlvolle versies van te vinden, maar gaat het vooral ook om de juiste styling. In combinatie met de juiste outfit kunnen deze schoenen dan ook een echte eye-catcher zijn deze zomer.

Styling

Er zijn ontzettend veel manieren waarop je de platform sandalen deze zomer zou kunnen stijlen. Ze zouden nu al leuk staan onder een jeans met ruime pijpen, of onder een maxi-skirt. In de warmere seizoen fleuren ze al snel een simpele zomerjurk of blouse-short combinatie op. Daarnaast wordt je gelijk een aantal centimeter langer zonder te moeten stuntelen op hoge hakken.

Waar haal je de schoenen

De platform sandalen liggen nu bij zowel de Bershka, de Zara als de H&M in de winkels. Ook online op het internet kun je ontzettend leuke versies scoren via ASOS en Zalando.

Hieronder staan een paar exemplaren voor inspiratie.


Melissa Becky via Zalando, €99,95

platform sandalen

Juicy Couture via Zalando, €79,95.

Steve Madden via Zalando, €109,95.

De ‘business woman special trend’ is helemaal hot – alles wat je over deze trend wilt weten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.