Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 3 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

North West redde de Met Gala-jurk van haar moeder op deze manier

North West wordt met de dag meer een icoon. Nu bewijst ze ook haar superkrachten weer, als ze de Met Gala-jurk van haar moeder, Kim Kardashian, redt. Kim verscheen in een custom Schiaparelli, maar die begaf het uiteindelijk en toen kwam North to the rescue. 

De 9-jarige meid wist één van de belangrijkste jurken van haar moeder te redden.

Het Met Gala van 2023

Het Met Gala bracht dit jaar een ode aan Karl Lagerfeld, een van de meest befaamde designers die wij hebben gekend. Het was de opening van zijn eigen tentoonstelling, genaamd Karl Lagerfeld: A line of beauty. 200 van zijn mooiste creaties zijn geselecteerd en tentoongesteld in het museum.

Veel looks op de loper waren dan ook zwart-wit, aangezien Karl zich veelal hulde in deze twee kleuren. Daarnaast spotten we veel parels., ruches en witte rozen. En ohja, Jared Leto en Doja Cat gingen verkleed als Karls kat Choupette.

Kardashians toch uitgenodigd

Er werd flink gespeculeerd dat de Kardashians dit jaar niet welkom zouden zijn op het Met Gala. Maar niets bleek minder waar, want Kendall, Kylie en Kim kwamen in flamboyante outfits paraderen.

Kylie droeg een custom made Jean-Paul Gaultier, die zorgde voor een prachtige reveal. Wat eerst een babyblauwe cape leek, werd later een rode sluier. Deze outfit van Kylie was onverwacht, maar daardoor extra indrukwekkend.

ANGELA WEISS / AFP

Kendall kwam in een minder verhullende outfit: een bodysuit van Marc Jacobs met een cheeky bilpartij.

Angela WEISS / AFP

North West redde de Met Gala-jurk van Kim Kardashian

En dan even over de jurk van Kim: wat een plaatje. De 42-jarige realityster verscheen in een custom made jurk van Schiaparelli, bezet met echte parels. Maar liefst 50.000 stuks, om precies te zijn. Wij gokken dat aan dit ontwerp een flink prijskaartje hangt.

Hoe prachtig de parels ook zijn, op het eind van de avond bezorgden ze Kim behoorlijk wat stress. Ze lieten namelijk los, waardoor de vloer bezaaid raakte met echte parels.

“I wanted pearls,” vertelt Kim. “I thought, what is more Karl? The iconic Chanel pearls is what I always thought of, so we wanted to just be dripping in pearls. Some popped on the way, and I told my daughter to grab them all. They’re real pearls, and she was putting them in her purse.”

Ondanks dat North niet oud genoeg was om de loper te betreden, had ze toch nog een iconisch moment tijdens het Met Gala van dit jaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.