Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 2 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste plekken om je decembercadeaus te kopen

December is begonnen en dat betekent dat we een maand vol feestelijke activiteiten tegemoet gaan. En daar horen natuurlijk cadeaus bij. Misschien ben je al inkopen aan het doen of moet je nog beginnen, maar het is altijd goed om te weten waar je moet zoeken voor de mooiste cadeaus voor jouw geliefden.

Wij zetten de beste plekken voor jouw decembercadeaus op een rij.

Cadeaus kopen voor december: de beste plekken

Nu het december is komen de feestdagen wel erg dichtbij, aanstaande zondag is het 5 december en vieren we Sinterklaas en op 25 en 26 december staat kerst op het programma. Heb je inmiddels je inkopen al gedaan of moet je nog beginnen? Geen zorgen, we hebben de beste plekken voor jouw cadeaus op een rij gezet zodat je precies weet waar je moet zoeken.

1. Maasmechelen Village

Dit seizoen draagt ​​Maasmechelen Village bij aan de magie van kerstshoppen met een aantal high-end VIP Sales en exclusieve boetiekopeningen. Shop elegante feestelijke looks bij de Just in Case VIP Sale van 10 t/m 14 november, of scoor een musthave vintage tas bij de Étoile Luxury Vintage VIP Sale van 2 t/m 5 december. Kortom: Maasmechelen Village staat helemaal in het teken van kerst en het scoren van de mooiste items voor je geliefden (of voor jezelf).

2. De Bijenkorf

Het feestseizoen komt tot leven dankzij een echt winterwensbos op het dakterras van de Bijenkorf Amsterdam en in de Bijenkorf Eindhoven. In het sfeervolle fijnsparrenbos, dat in nauwe samenwerking met Staatsbosbeheer tot stand gekomen is, kunnen bezoekers een mooie wens voor iemand achterlaten in één van de bomen. Hiermee zamelt de Bijenkorf geld in voor het werk van NL Cares. Bij de meeste kassa’s in de Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven kun je voor €2,50 een wenslint kopen en dit met een mooie wens voor iemand anders in de speciale bomen in het wensbos hangen. Vlak voor kerst laat de Bijenkorf een van deze wensen in vervulling gaan.

3. Westfield Mall of the Netherlands

The Westfield Mall of the Netherlands staat heel december in het teken van de feestdagen. De warme kerstsfeer wordt in de mall versterkt door de zee aan lichtjes. Je kunt hier de mooiste cadeaus kopen in inspirerende designerboetieks en de allermooiste flagshipstores, terwijl je op een veilige manier geniet van de kerstsfeer. Bij Westfield Mall of the Netherlands vinden kerstliefhebbers met 280 shops gegarandeerd een origineel cadeau.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.