Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 15 jan 2022
Leestijd: 4 minuten

Dit zijn de populairste series en films van dit moment en zo geniet je er optimaal van

Nu we weer in een lockdown zitten is de bank onze favoriete plek van het huis. Kaarsen aan, snacks op tafel, iets lekkers te drinken en natuurlijk de televisie aan. Hoewel er genoeg goede series en films verschijnen, is er niets zo vervelend als zoeken naar een nieuwe bingewaardige titel. We zetten daarom de populairste films en series van dit moment op een rij én verklappen je hoe jij je kijkervaring naar een hoger niveau tilt.

Kom maar op met die filmavonden.

Populairste films en series van dit moment

Het kan behoorlijk frustrerend zijn als je het gevoel hebt dat je heel Netflix, Videoland of Disney+ hebt uitgekeken. Ben je al in het zwarte gat gevallen? Weet je niet meer wat je moet kijken? Dan ben je hier aan het juiste adres, want we vertellen je precies wat de populairste series en films van dit moment zijn. En als je dan eenmaal een goede titel hebt gevonden, wil je natuurlijk de optimale kijkervaring. Hoe til jij je tv-avonden naar een hoger niveau?

Voor de beste tv-avonden heb je natuurlijk een paar ingrediënten nodig: een goede bank (of bed), een fijne selectie aan snacks en drank en natuurlijk een goede televisie. Over dat laatste gaan we het even hebben, want de keuze voor je televisie kan veel verschil maken in de kwaliteit van je filmavonden. Natuurlijk wil je goede beeldkwaliteit, maar wist je dat bijvoorbeeld Ambilight ook kan zorgen voor de ultieme kijkervaring? We testen de Philips Performance Series 8506, een televisie met een minimalistisch design, een krachtige processor voor goede beeldkwaliteit, Ambilight en kwalitatief hoogstaande audio en zijn compleet verkocht.

Philips

De televisie geeft je de beste ervaring bij het kijken van je favoriete series en films, door Ambilight word je kijkervaring nóg beter en zit je compleet in het verhaal. Dit zijn namelijk LED-lampjes aan de achterkant van het scherm die meekleuren met wat zich afspeelt op het beeld, wat zorgt voor een geweldige kijkervaring. Daarnaast staat het minimalistische design staat mooi in ieder interieur. Nu is alleen de vraag: welke films en series moet je kijken? We zetten ze voor je op een rij.

1. Emily in Paris

Een serie van de hand van Darren Star, de man die ook onze andere lievelingsserie Sex and the City schreef, maar dan over een Amerikaanse die naar Parijs verhuist om daar te gaan werken bij een marketingbureau. Daar blijft het natuurlijk niet bij: ze vindt er ook de liefde en krijgt te maken met alles wat het Parijse leven te bieden heeft. Kortom: Emily in Paris is precies wat we nodig hebben.

emily in paris
Netflix Netflix

2. Don’t Look Up

De cast van deze Netflix-film zit vol grote namen. Onder anderen Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Matthew Perry, Kid Cudi, Jonah Hill, Himesh Patel, Tomer Sisley en Rob Morgan spelen erin. Waar de film dan precies over gaat?

De film volgt Kate Dibiasky, een afgestudeerde astronomiestudent die samen met haar professor Dr. Randall Mindy een gevaarlijke ontdekking doet. Ze komen er namelijk achter dat er een komeet om de aarde heen cirkelt en uiteindelijk in een baan komt die rechtstreeks richting de aarde gaat. Als ze dit aan de wereld proberen te vertellen, lijkt niemand hun te geloven.

Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence in Don't Look Up
Netflix Netflix

3. Stay Close

Stay Close gaat over drie personages die met een groot geheim leven en een leven leiden wat ze eigenlijk niet willen. Huisvrouw Meg heeft een wild verleden en is ontevreden met haar huidige situatie, de getalenteerde fotograaf Ray kwijnt weg in zijn nietszeggende baan bij een roddelkrant en rechercheur Broome heeft moeite om een oude zaak los te laten. Het verleden haalt hen in en heeft een grote invloed op het vervolg van hun leven. Een absolute must-see.

Netflix

4. Manifest

Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.

Netflix

5. Dune

Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen.

Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.

Warner Bros

Nu alleen nog de juiste televisie en je de tv-avonden kunnen beginnen…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.