Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 14 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit drankspel van Kendall Jenner gaat viral en wil je dit weekend nog spelen

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat we van spelletjes houden. Of het nu een bordspel of een buitenspel is, wij zijn erbij. En als Kendall Jenner een drankspel op haar Instagram Story plaatst, moeten we daar natuurlijk alles van weten. Het drankspel van Kendall gaat compleet viral en al haar volgers zijn het direct aan het spelen.

Het enige nadeel: het ziet er vrij moeilijk uit.

Kendall Jenner deelt drankspel

Toch houdt dat ons niet tegen om alles over het spel te weten te komen. Kendall Jenner deelde beelden van het spel in haar Instagram Story. En natuurlijk zou ze geen Jenner zijn als ze die gelegenheid niet meteen gebruikte om haar tequilamerk 818 te promoten. Het spel bestaat uit een houten plank met een touwtje aan elk uiteinde. Het touwtje heeft metalen lussen aan het einde van elk stuk en het doel van het spel is om de lus op de haak in het midden van de balk te zwaaien (snap je het nog?)

Als het je lukt om de lus om het shotglas aan de linkerkant te haken, komt het dichterbij je tegenstander totdat iemand een shot moet nemen. Kendall Jenner speelde het spel met vrienden en deelde het op haar Instagram Story om haar tequilamerk 818 te promoten. Het lijkt op een kleine versie van hoepels om een object heen gooien. Natuurlijk is deze versie niet geschikt voor kinderen, maar is het perfect geschikt om met je vrienden op zaterdagavond te spelen.

kendall jenner drankspel
Instagram / @kendalljenner

Drankspelletje

Het moge duidelijk zijn dat het spel aan ons assortiment voor komende zomer toegevoegd mag worden. En om het te spelen hoef je natuurlijk niet de gepromote versie van Kendall Jenner te hebben, het spel is namelijk ook op andere plekken te koop. De perfecte versie voor jou en je vrienden staat gewoon op Amazon.

Amazon

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.