Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 16 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Prada lanceert skicollectie en het is alles wat je wil hebben voor je volgende wintersport

Nu de winter officieel voor de deur staat en de dagen langzaam korter worden, staat ook de wintersport weer op het programma. Hoewel de bestemming belangrijk is, is het minstens zo belangrijk wat er gedragen wordt op de piste tijdens de afdalingen. Gelukkig heeft Prada een nieuwe skicollectie gelanceerd die aan je allergrootste dromen voldoet, inclusief ski’s en skibrillen.

En dat is alles wat je wil dragen op de piste.

Prada lanceert skicollectie

Prada breidt de Linea Rossa-collectie uit met sportuitrusting en werkt voor het eerst samen met ski-expert Faction Skis om de hoogste kwaliteit en technisch meest bekwame wintersportuitrusting te ontwerpen. In de collectie vinden we handgemaakte Prada Linea Rossa x Faction ski’s en stokken die gericht zijn op het ondersteunen van prestaties op elk niveau, van beginner tot Olympisch niveau. En dat is precies wat we nodig hebben.

Prada Linea Rossa
Prada Linea Rossa

Voor de campagne maakte Prada een korte film geregisseerd door Matt Pain, waarin de Brits-Amerikaanse freestyle skikampioen, filantroop en prominent LGBTQI+ figuur Gus Kenworthy en de Amerikaanse gouden medaillewinnares snowboarden Julia Marino over de piste met elkaar strijden. Het resultaat: een race tussen skiër en snowboarder op prachtige witte pistes. Geen rivaliteit, maar een sparringwedstrijd, een aansporing van elkaar om verder te gaan en te presteren. Als dit geen reden is om die wintersport direct te boeken, weten wij het ook niet meer.

Prada Linea Rossa

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.