Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Lifestyle 29 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Laatste Winactie van 2024: Ontdek de prijzen van NSMBL’s Oudejaarstrekking

Op de valreep, in de laatste dagen van 2023, bieden wij je de kans om nog eens flink in de prijzen te vallen. Wij presenteren je: de NSMBL Oudejaarstrekking. Dit zijn alle prijzen.

Voor iedereen zonder Staatslot, en iedereen die weer misgrijpt, een leuke manier om op 00:00 toch nog in de prijzen te vallen.

De prijzen van NSMBL’s Oudejaarstrekking

Met de Staatsloterij-hoofdprijs van 30 miljoen kun je mooie dingen kopen. Bij ons kun je die mooie dingen winnen. Er zit helaas geen koophuis tussen de prijzen, maar wel andere items die jouw 2024 zullen verrijken.

Retour met Eurostar

Lekker het nieuwe jaar inluiden met een tripje naar Brussel, Antwerpen of Parijs? Dat kan. Samen met Eurostar geven wij twee retourtickets weg. Deze zijn zes maanden geldig, dus de gelukkige winnaar heeft even de tijd om een droom trip te plannen.

Inspiratie op doen voor een heerlijk weekend in Antwerpen? Dit zijn onze favorieten.

Pakket van Charlotte Tilbury

Hoe geef je 2024 meer glans? Juist, met de glowy producten van Charlotte Tilbury. Het iconische make-upmerk staat bekend om haar Pillow Talk-lijn. En laat deze nu net te winnen zijn. In het pakket vind je het Pillow Talk Beautifying Face Palette, de Pillow Talk Push Up Lashes Mascara en Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand.

Sennheiser ACCENTUM Wireless

Met de ACCENTUM Wireless koptelefoon van Sennheiser klinken je favoriete podcasts ineens een stuk fijner. De legendarische Sennheiser-akoestiek en het rustgevende effect van Hybrid Active Noise Canceling-technologie maken de ACCENTUM Wireless een must-have voor iedereen die top-notch audioprestaties zoekt in een draadloze koptelefoon.

TO BE REVEALED … 

Er komt nog een vierde prijs aan en in dit artikel alvast een het tipje van de sluier. De laatste prijs zal ervoor zorgen dat jouw nagels altijd tiptop verzorgd zijn in 2024. Zo geef jij het jaar én jouw handen wat extra glans.

Meedoen met de NSMBL Oudejaarstrekking? Zoek NSMBL op Instagram en lees onder de posts wat je moet doen om kans te maken. 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.