Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 16 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Prins Harry en Meghan Markle verbreken Spotify-deal van 20 miljoen dollar

Het onrustig rondom Meghan Markle en Prins Harry. Waar er laatst nog stevige geruchten waren over een scheiding, doet het stel nu zakelijk een stapje terug. Drie jaar geleden maakte Meghan en Harry een deal met Spotify voor maar liefst 20 miljoen dollar. Nu verbreekt het echtpaar alle banden met het audioplatform.

En dat terwijl de podcast Archetypes na lancering goed ontvangen is.

Prins Harry en Meghan Markle verbreken Spotify-deal

Voor alle luisteraars van Archetypes is dit een sombere dag; er komt officieel geen tweede seizoen. Dit meldde een bron aan The New York Post op donderdag. De ingewijde voegde eraan toe dat het koppel niet genoeg content produceerde om hun volledige miljoenenbedrag te ontvangen.

In een gezamenlijk statement aan The Post zeiden Spotify en Archewell Audio het volgende: “we mutually agreed to part ways and are proud of the series we made together.”

Is dit dan echt het einde van Archetypes?

Voor nu lijkt dit het einde. Maar wat de ex-royals doen als een ander platform met een beter bod komt, dat weten we natuurlijk nooit. Hoewel er sinds november 2022 geen nieuwe aflevering meer is verschenen, hebben de grootste sterren van Hollywood – waaronder Mariah Carey, Paris Hilton en Mindy Kaling – eerder met Markle aan tafel gezeten voor de afleveringen van een uur.

Ook de woordvoerder van Archewell Productions houdt de goede moed erin: “Archetypes” — which is hosted by Markle — was created to “investigate, dissect and subvert the labels that try to hold women back. Meghan is continuing to develop more content for the Archetypes audience on another platform.”

Geruchten over scheiding

Al eerder draaide de geruchtenmolen op volle toeren rondom een vermeende scheiding van Harry en Meghan. Harry zou maanden geleden al een advocaat hebben gebeld om de scheiding te regelen. Dat ze nu ook de stekker trekken uit deze miljoenendeal, is voor velen een extra signaal dat het niet lekker gaat tussen het stel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.