Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 29 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Prins William denkt dat Prins Harry gebrainwasht is – en andere onthullingen uit het boek ‘Endgame’

Het langverwachte boek ‘Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival’ van Omid Scobie is eindelijk uit. In dit boek dropt de auteur een aantal bommetjes over het Britse Koningshuis. En wat wij vooral opmerkelijk vinden, is dat Prins Wiliam denkt dat Prins Harry gebrainwasht is door therapie.

Wacht even, wat? Wij kunnen onze oren even niet geloven.

Omid Scobie’s Endgame

Er werd al langer over dit alles onthullende boek gespeculeerd, maar Endgame van royalty-journalist Omid Scobie kwam gisteren eindelijk uit. Endgame graaft in het systeem dat het mogelijk maakte dat bijzondere omstandigheden konden floreren in het Koningshuis – met als belangrijkste de overeenkomst tussen het paleis en de Britse pers die Harry ook uitgebreid beschrijft in Spare.

Enfin, in het boek doet Scobie een aantal bijzondere onthullingen. Zoals de volgende drie.

Prins William denkt dat Harry gebrainwasht is

Na alle uitingen van Harry’s kant, gelooft William dat zijn broer ‘gehersenspoeld is’ door een ‘leger van therapeuten’ vertelde een bron aan Scobie. Harry schreef eerder in Spare al dat William graag een van zijn therapiesessie wilde bijwonen, omdat hij de therapeut verdacht van brainwashing.

Dit vindt Kate echt van Meghan

De vriendschappelijke liefde tussen Kate en Meghan spatte nooit echt van het scherm af. Logisch, blijkt nu. Kate was nooit echt een fan van Meghan, vertelde een bron die vroeger met Kate werkte aan Scobie. De huidige prinses van Wales heeft het helemaal gehad met Meghan en haar man.

Kate’s verwijzingen naar de outfits van Diana zijn heel doordacht

Waar het lijkt alsof Kate af en toe een spontane knipoog naar Diana doet met haar outfit, is dit juist mega doordacht. Wat de outfit van Kate ook wordt, het wordt altijd besproken met William vertelde een bron. En in sommige gevallen zou iemand uit het team zelfs de opdracht krijgen om beelden van Diana op een bepaalde plaats of tijd op te halen voor ideeën.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.